USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Siyasette seviye dibe vurdu... Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu’na: Namert, gafil, kifayetsiz...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alırken sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz gibi ifadeler kullanmaktan çekinmedi.

Siyasette seviye dibe vurdu... Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu’na: Namert, gafil, kifayetsiz...
23-11-2022 13:52
Google News

AKP'li ÖZETİ| Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. 

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu ABD ve İngiltere'de yaptığı temaslar üzerinden hedef aldı. Ancak AKP'li Cumhurbaşkanı, CHP liderine yönelik hakarete varan sözler kullanmaktan da geri durmadı. 

Erdoğan'ın konuşmasında Kılıçdaroğlu'na yönelik ilgili sözleri şöyle:

"Kendi devletini, ülkesini mafyaya teslim etmekle itham ettiğini söyleyen zavallı sorumluluktan söz edemez. Yurtdışında ne kadar Türkiye düşmanı varsa onların ekmeğine yağ süren gafil sorumluluk ile yan yana gelemez. Terör örgütü güdümündeki partiyi ülke yönetimine ortak etmeye çalışan namert sorumluluktan söz edemez. Yolsuzluktan, hırsızlıktan, ahlaksızlıktan söz edip de kendi belediyelerindeki kepazeliklere gözlerini kapatan kifayetsiz sorumluluk yanına yarışamaz."

Erdoğan'ın aynı konuşmasında muhalefetle polemiğe girmekten uzak duracağını söylemesi de dikkat çekti. 

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
PlayStation'ın Babasından Çarpıcı İtiraf
PlayStation'ın Babasından Çarpıcı İtiraf

"PlayStation'ın babası" olarak anılan Ken Kutaragi, konsolla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Kutaragi, konsolun başarılı olacağına kendilerinin bile inanmadığını söyledi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu