USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivassporlu futbolcu Kerem Atakan Kesgin'den Beşiktaş yanıtı!

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Adı siyah-beyazlı kulüple anılan Sivassporlu Kerem Atakan Kesgin, transfere ilişkin konuştu. Kesgin, Sivasspor menfaatleri doğrultusunda, benim adıma bir şey olursa, neden olmasın? dedi.

Sivassporlu futbolcu Kerem Atakan Kesgin'den Beşiktaş yanıtı!
07-08-2022 20:04
Google News

Spor ÖZETİ| Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da forma giyen Kerem Atakan Kesgin transferde Beşiktaş ile anılıyor. Kerem Atakan geleceği hakkında yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAYA HAZIRIM"

Kerem Atakan Kesgin yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta oynamaya hazırım. Ancak sözleşmem devam ediyor. Sivasspor menfaatleri doğrultusunda, benim adıma bir şey olursa, neden olmasın? Şu an takıma konsantreyim, bakacağız. Benimle temas kurmadı Beşiktaş. Yönetimler görüşüyor" ifadelerini kullandı.

AHMET NUR ÇEBİ NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki günlerde basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında Kerem Atakan Kesgin hakkında flaş ifadelere imza atmıştı. Sivasspor ile görüştüğünü dile getiren Çebi, "Biz bir taraftan 4.5 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacak şekilde futbolcu gönderiyoruz diye eleştiriliyoruz ama bir taraftan da yine yerli bir oyuncu bu fiyatın 3'te 1 fiyatına bize teklif ediliyor" demişti.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla, İstanbul'da yeni Pop-up mağazasını açtı!
Tesla, İstanbul'da yeni Pop-up mağazasını açtı!

Tesla, Türkiye'de yatırımlarını genişletmeye devam ediyor. İşte Vadi İstanbul'da açılan Tesla Pop-Up Mağazası ve ilk görüntüler.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu