USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor, Kosova şampiyonunu ağırlayacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu üçüncü haftasında yarın Kosova temsilcisi Ballkani ile sahasında karşılaşacak DG Sivasspor, Avrupa kupalarında 25. maçına çıkacak.

Sivasspor, Kosova şampiyonunu ağırlayacak
05-10-2022 12:41
Google News

UEFA ÖZETİ| Avrupa Konferans Ligi [Güncel] Grubu üçüncü maçında Sivasspor, yarın Ballkani’yi konuk edecek. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda saat 19.45’te başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, rakibini yenip gruplarda puanını 7’ye çıkartmak istiyor.

Leke James ile Ahmed Musa yok

Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesi 2 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlığı bulunan Leke James ile Ahmed Musa, Ballkani’ye karşı forma giyemeyecek.



Avrupa’da 25. randevu

Sivasspor sahasında oynayacağı Ballkani mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 25. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 24 karşılaşmada 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 24 gol atan Sivas temsilcisi, ağlarında ise 44 gole engel olamadı.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Duty Free'ler Nasıl Çalışıyor?
Duty Free'ler Nasıl Çalışıyor?

Seyahat etmeyi seviyorsanız alışveriş yapmayı da bir o kadar seviyor olmalısınız. Özellikle havaalanlarında bulunan “duty free” bunun için biçilmiş bir kaftan!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu