USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sivas'ta ilginç görüntü! Kurt sokağa indi

Sivas'ın Şarkışla ilçe merkezinde ilginç bir görüntü kaydedildi. Sokakta görülen ve yiyecek arayan bir kurt, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Sivas'ta ilginç görüntü! Kurt sokağa indi
30-08-2024 10:27
Google News

Sivas’ın ÖZETİ| Şarkışla ilçesinde görenleri endişelendiren bir durum yaşandı. Aç kalmış olabileceği düşünülen bir kurt şehir merkezine kadar indi.

Sabah saatlerinde sokakta yürüdüğü görülen kurt vatandaşları hayrete düşürdü. Kurdun rahat tavırlarla yürümesi dikkat çekti.

“SANIRIM HAYVAN ACIKTI O SEBEPLE ŞEHRE İNDİ”

Osman Altun, kurdun yiyecek bulmak için şehir merkezine inmiş olabileceğini ifade ederek, “Biraz tedirgin olduk ama hayvanın çevreye bir zararı yoktu. Hayvan bir süre sonra gözden kayboldu. Şehrin merkezine bu saatlerde kurdun girmesi pek alışık olduğumuz bir şey değil. Sanırım hayvan acıktı o sebeple şehre indi” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Teknofest Adana ne zaman başlayacak 2024? Elon Musk katılacak mı?
Teknofest Adana ne zaman başlayacak 2024? Elon Musk katılacak mı?

Teknoloji ve bilimin bir araya geldiği TEKNOFEST 2024 yılında Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleşecek. Yerli mühendislik kaynakları ile geliştirilen hava araçları nefes kesen gösterileri ile vatandaşa gösteri sunacak. Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ı Cumhurbaşkanı E

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu