USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şırnak’ta PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon: 13 gözaltı

Şırnak’ta PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon: 13 gözaltı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, DHKP-C, FETÖ/PDY ve PKK/KCK silahlı terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda 13 kişi gözaltına alınd?

Şırnak’ta PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon: 13 gözaltı
29-07-2024 16:52
Google News
Şırnak’ta ÖZETİ| PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon: 13 gözaltıŞırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, DHKP-C, FETÖ/PDY ve PKK/KCK silahlı terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden, 12’si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Abone ol

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezi ve ilçelerde DHKP-C, FETÖ/PDY ve PKK/KCK silahlı terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda 13 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, kent merkezi ve ilçelerde FETÖ/PDY ve PKK/KCK silahlı terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda sürüyor. PKK/KCK terör örgütüne yönelik çalışmada 13 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden, 12’si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HONOR Magic 7 Pro'nun Tasarımı Ortaya Çıktı
HONOR Magic 7 Pro'nun Tasarımı Ortaya Çıktı

HONOR'un yeni amiral gemisi telefonu Magic 7 Pro, kanlı canlı görüntülendi. Tasarım konusunda pek değişiklik olmayacağı görüldü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu