USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli çifti depremzede üç çocuğun 'eğitim masraflarını' üstlendi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ile sarsılan Türkiye, yaralarını sarmaya çalışıyor. Son olarak Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli, Cüneyt Özdemir’in yayınına bağladığı depremzede üç çocuğun eğitim masraflarını üstlendi.

Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli çifti depremzede üç çocuğun 'eğitim masraflarını' üstlendi
09-02-2023 16:23
Google News

Merkezi ÖZETİ| Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündekidepremler Türkiye’yi yasa boğdu. Şu ana kadar 14 bini aşkın yurttaş hayatınıkaybetti. Ülke genelinde milli yas ilan edilirken, arama kurtarma çalışmalarıda devam ediyor.

Son olarak gazeteci Cüneyt Özdemir, deprem bölgesinde olan ve daha öncekiyayınlarına bağladığı 11 yaşlarındaki Hüseyin ve Hasan kardeşler ile Eylül adlıbaşka bir depremzede çocuğun, üniversite sonuna kadar eğitim masraflarınıkarşılayacak gönüllü bulmak için çağrıda bulundu.

Özdemir, oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı Sıla Gençoğlu’nunbir dakika gibi bir sürede kendilerine geri dönüş yaparak, çocukların eğitimmasraflarını üstlendiklerini duyurdu.

CÜNEYT ÖZDEMİR ÇAĞRI YAPMIŞTI

Özdemir, bugünkü YouTube yayınında şu çağrıda bulundu:

“Gelin Hasan ve Hüseyin Ayrılmış’ı biz okutalım. Var mıaranızda üniversite sonuna kadar masraflarını üstlenecek birileri? Bu ikiçocukcağız şu anda depremin ilk gününde içecek su bulamayan, şuanda 11 yaşında,Kahramanmaraş’ta bir konteyner içinde, annesi, babası, hepsi depremzede olarakduruyorlar.

Tamamen rastlantı olarak bizim yayınımızda karşımızaçıktılar. Biliyorum binlerce çocuk var hangi birine yetelim diyeceksiniz. Nebileyim en azından Hasan ve Hüseyin’e böyle bir dokunuşumuz olabilir mi? Bir deEylül var. Bu üç çocuk.”

'ÜNİVERSİTE SONUNA KADAR OKUTACAKLAR'

Özdemir ardından şunları kaydetti:

“Birinci dakikada bulduk. İsimlerini vermemi istemiyorlar,aslına hepimizin yakından tanıdığı ve sevdiği bir çift. Birkaç arkadaşımız dahaaradılar, bulduk dedim. Sağ olsunlar, üç yavrumuzu üniversite sonuna kadarokutacaklar. İkizler ve Eylül çok şaşıracaklar kendilerine destek olan buçifti. Söyleyeyim mi adlarını? Anında şey yaptılar, Sıla Gençoğlu ile İlkerKaleli. Hatta Şahan da aradı ama Sıla ve İlker söylediler dedim.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu