USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın kuzeni tutuklandı!

İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin 15 yaşındaki kuzeni silahlı ve tehdit içerikli paylaşımlarının ortaya çıkmasının ardından tutuklandı.

Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın kuzeni tutuklandı!
25-09-2024 21:08
Google News

İstanbul'un ÖZETİ| Ümraniye ilçesinde polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin 15 yaşındaki kuzeni K.G., sosyal medyada yaptığı silahlı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alınırken K.G. emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Polis memurunu şehit eden ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti'nin de olay öncesi silahlı paylaşımlar yapmış olması kamuoyunda büyük tepçi çekmişti. 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA BAŞLATTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya hesaplarından silahlı fotoğraf paylaşan şüphelinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelinin pazartesi günü polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin 15 yaşındaki kuzeni K.G. olduğu tespit edildi. K.G., Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi'ndeki adresine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Şüpheli K.G. hakkında yapılan sorgulamada çok sayıda suçtan kaydı olduğu belirlendi. K.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. K.G. Savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından, 'Halk arasında korku ve panik yaratma’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türk Mitolojisindeki Birbirinden Korkunç Oluşturıklar
Türk Mitolojisindeki Birbirinden Korkunç Oluşturıklar

Popüler kültürde çok fazla bilinmese de Türk mitolojisi bir hayli zengin ve içinde birbirinden enteresan karakterleri ve yaratıkları barındırıyor. İşte onlardan bazıları!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu