USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seviye düşmüştü...Müjdeli haber duyuruldu! Bu geceye dikkat!

Türkiye'de yaşanan kurak kış aylarının ardından ilkbaharda yağmurlar bir nebze de olsa yüzümüzü güldürürken barajlardaki doluluk oranı istenilen seviyeye çıkamadı. Meteoroloji'den gelen son dakika haberi ise umutlandırdı.

Seviye düşmüştü...Müjdeli haber duyuruldu! Bu geceye dikkat!
16-06-2023 15:32
Google News

Uzmanlar ÖZETİ| tarafından son 20 yılın en kurak kış ayını geride bıraktığı söylenilen Türkiye'de baraj doluluk oranları da yakından takip ediliyor. 

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; Marmara Bölgesi’nde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün gece saatlerinden sonra Tekirdağ, Edirne’nin güneyi ile İstanbul Anadolu yakasında, yarın öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olmasının beklendiği bildirildi. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
2024 Nobel Ekonomi Ödülünü Kazanan Türk Daron Acemoğlu Kim?
2024 Nobel Ekonomi Ödülünü Kazanan Türk Daron Acemoğlu Kim?

Bugün dünyayı heyecanlandıran bir haber geldi: 2024 Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazananlar arasında Türk asıllı ünlü ekonomist Daron Acemoğlu da yer alıyor! Peki, Daron Acemoğlu'nu bu kadar özel kılan nedir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu