USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şenol Güneş'ten galibiyet yorumu! Dört isme ayrı parantez

Tüm Spor - Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor galibiyeti sonrası değerlendirmeler yaptı. Deneyimli teknik adam, Nwakaeme, Visca, Banza ve Dragus'un performanslarına dikkat çekti.

Şenol Güneş'ten galibiyet yorumu! Dört isme ayrı parantez
29-09-2024 20:22
Google News

Trabzonspor ÖZETİ| Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor karşısında 3 puanı hak ettiklerini belirterek, çalışarak eksikleri düzelteceklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"3 PUAN ALMAK ÖNEMLİYDİ"

5 maç sonra kazandıklarını hatırlatan Güneş, "6. maçta galibiyet aldık. 3 puanı hak ettik. İstekli başladık. Ama müsabakada isteğimiz ve kalitemiz örtüştü mü derseniz evet diyemiyorum. Basit hataları görünce üzülüyorum ama çalışarak bunları düzelteceğiz. Rakibe uzak oynuyoruz. Yediğimiz goller ve verdiğimiz pozisyonlar sıkıntı ama kazanarak gitmemiz önemli. Kaybettiğimiz puanlara baksaydık, konumuzu düzeltebilirdik. Eksiklerini görerek giden bir takım olarak ve oyuncuların emeğinin karşılığı olarak bu 3 puanı almak önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bir heyecanları olur. Üzerlerinden biraz yük atarlar. Hatay maçını kazanırsak birçok şeyin olumlu olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki döneme giderken maç maç kazanıp gidersek moral kazanırız. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. O yüzden umutluyum" ifadelerini kullandı.

"DRAGUS'U BEĞENDİM"

Almaları gereken çok mesafe olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Nwakaeme ve Visca'nın katkı yapmaları çok önemli. Banza katkı yaptı. Daha olacaklarını düşünüyorum. Muhammed Cham yetenekli oyuncu, değerlenebilir. Çalışırsa çok değer kazanır, yetenekli oyuncu ama aksi olursa, piyasada çok yetenekli oyuncular var. Sonuçlara endeksli olduk. Kazanırken eleştiri yapmak daha iyi oluyor. Alınganlığı ve kırılganlığı az oluyor. Oyuncularımız kötü değil, sorunla değil. Başarılı olmak için daha çok çalışmaya ihtiyaçları var. Bugün Draguş'u beğendim. Kısa olsa beğendim. Çünkü mücadele isteğini ve arzusunu gördüm. Benim için önemli. Rakibe baskı yapan bir takım olduğumuzda mutlu olurum ama hiç birimiz havaya girmeyeceğiz. Denswil'in yaptığı hareket gereksiz. Mücadele eden oyuncu böyle hatalar yaparsa nelere neden olacağını görecek, düzeltecek. Bu gecenin iyi tarafı kazanarak ders alarak gitmemizdi" şeklinde konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Astronotların İdrarlarına Ne Oluyor? Biraz Tat Kaçırabilir!
Astronotların İdrarlarına Ne Oluyor? Biraz Tat Kaçırabilir!

Uzaya giden astronotların idrarları, uzay boşluğuna savrulmuyor veya bir araç gelip onları dünyaya götürmüyor. Çok mantıklı olmasının yanı sıra midenizi bulandırabilecek bir işlemden geçiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu