USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şenol Güneş 1000. maçını değerlendirdi!

Tüm Spor - Kariyerinin 1000. maçına çıkan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir maçının ardından açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş 1000. maçını değerlendirdi!
19-10-2024 20:08
Google News

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, sahasında Başakşehir'i Visca'nın son dakika golüyle 1-0 mağlup etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı. 

"KEŞKE O MAÇLARDA KAYBETMESEYDİK"

Güneş,  beIN SPORTS'ta yapıtğı açıklamada "İki galibiyet, 6 beraberlik bizim için olumsuz bir tablo. Sıkıntılı olduğumuz şu dönemlerde morale ihtiyacımız vardı. Kaybettiğimiz puanları geri getiremeyiz ama önümüzdeki maçlarda bunları telafi etme şansımız olabilir. Oyuncularımız bugün baskındı. Eksiklerimiz var bunu kabul ediyoruz. 7 tane yeni oyuncu vardı daha sonra girenler vardı. Sakatlarımız eksiklerimiz var ama ne olursa olsun biz Trabzonspor'uz. Bugün ilk yarıda gol bulabilirdik. Her şeyde bir hayır var. Allah yardım etti. İlk yarı rakibi getirmiyorduk, ikinci yarı gelmeye başladık. Bizden puan olarak üstün olan takımı yenmek önemliydi. Keşke o maçlarda kaybetmeseydik. Bir tünelden çıkıyoruz. Oyuncuların 1-0'dan sonraki coşkusu, arzusunu görünce anlıyorum ki içindeki değerleri cevheri çıkaramıyorlar. Daha çok hamle yapan takım olmalıyız. Bugünkü 3 puan önemliydi. Haftaya Göztepe maçı var o da önemli. Devreye kadar hem sonuçları alıp hem gelişebilirsek daha iyi bir Trabzonspor göreceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ TARİHE GEÇTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir karşılaşmayla, teknik direktörlük kariyerindeki 1000’inci maçına çıktı.

Tecrübeli teknik adam, bugüne kadar çıktığı 1000 karşılaşmada 520 galibiyet, 245 beraberlik, 235 mağlubiyet aldı.

72 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Türkiye’de 1000 maça ulaşan ilk teknik direktör olarak tarihe geçti.

Bordo-mavili takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bir Güneş Binlerce Işık Saçar! Teknik direktörlük kariyerinde 1000. maçına çıkan ve Türk Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran efsane teknik direktörümüz Şenol Güneş’i tebrik ediyoruz." ifadeleri yer aldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Qualcomm'un Yeni İşlemcisi A18 Pro'yu İkiye Katladı
Qualcomm'un Yeni İşlemcisi A18 Pro'yu İkiye Katladı

Qualcomm'un Realme GT 7 Pro'ya güç verecek yeni işlemcisi Snapdragon 8 Elite, A18 Pro'ya testlerde ciddi fark attı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu