USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Semih Kılıçsoy: Ondan öğreneceğim çok şey olacak

Tüm Spor - A Milli Takım ve Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Semih Kılıçsoy: Ondan öğreneceğim çok şey olacak
19-07-2024 23:53
Google News

Beşiktaş ve ÖZETİ| A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Semih Kılıçsoy, ilk özel röportajını beIN SPORTS ekranlarına verdi. 

Immobile'nin transferini değerlendiren Kılıçsoy, "Kampa Immobile ile birlikte geldik. Tanıştık ve sohbet ettik. Kendisi çok büyük bir oyuncu. Zaman geçtikçe daha da iyi anlaşacağız." ifadelerini kullandı. 

"Bu yaşta orada olduğum için mutluyum..."

EURO 2024'te A Milli Takım ile geçirdiği süreçten de bahseden Kılıçsoy, "Bu yaşta orada bulunduğum için çok mutluyum. Çok heyecanlı bir atmosfer vardı. Benim için iyi bir tecrübe oldu." dedi. 

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst hakkında da konuşan Kılıçsoy, "Hocamız çok sıcak kanlı ve iletişime açık birisi... Zaman geçtikçe birbirimizi çok daha iyi tanıyacağız. Futbol olarak hücumu seven birisi. Her şey çok iyi olacak." şeklinde konuştu. 

"Immobile ile oynayacağım için heyecanlıyım"

Siyah beyazlıların yeni transferlerini de değerlendiren Kılıçsoy, "Takımımıza yeni katılan tüm oyuncular çok tecrübeli ve kariyerli futbolcular... Hepsinin bize çok katkı sağlayacağından eminim. Özellikle Immobile ile oynayacağım için heyecanlıyım. Ondan öğreneceğim çok şey olacak." dedi. 

"Kendimi forvet olarak görüyorum" diyen Semih Kılıçsoy, "Her sezon gol krallığı hedefim var. Kendime güveniyorum. Her sezondan önce bu hedefi kendime koyuyorum." diye konuştu. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Uçak Acil Çıkış Masalarının Mandalı Neden Tek Yöne Çevrilir?
Uçak Acil Çıkış Masalarının Mandalı Neden Tek Yöne Çevrilir?

Uçaklarda yemek masalarının mandalları, normal şartlarda hem koridora hem de cam yönüne doğru çevrilebilir. Ancak acil çıkışlarda bulunan koltuk masalarının mandalları hariç! Peki bunun sebebi nedir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu