USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Selçuk Bayraktar "bağımsızlığımız için çok kritik" dedi çalıştıkları projeyi duyurdu

Son dakika haberi: Başkent Kulisi Özel Yayınına katılan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar; Küresel konumlama sistemi, Kızılelma ve Bayraktar TB-3 başta olmak üzere birçok konuda çok önemli açıklamalar yaptı.

Selçuk Bayraktar
02-10-2024 22:53
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi: Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi Özel Yayınına konuk oldu. 

Teknofest'in gerçekleştirildiği Adana'da yapılan programda Selçuk Bayraktar, moderatör Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün sorularını cevapladı.

Bayraktar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Artık bu bir tsunami ama daha iyi anlamda. Teknolojik kuşatmaya maruz kaldığımız her anlamda. Bunun yanında kardeş coğrafyalara da ilham verecek. Teknolojinin festivali olur mu sorusunu sormak mümkün. Müzik festivalleri, sinema festivalleri var. Ülkemizde futbol festival edasıyla takip ediliyor. Bizler için de bu festivali düzenlerken aynı soru gerçekliydi. Beklediğimizden çok daha büyük rağbet gösterildi. Milletimiz bu dip dalgaya destek verdi. Elbette ülkemiz, medeniyetimiz adına umutlarımızı her yıl yeşertiyor. Binlerce gönüllüsü, 140'tan fazla paydaşıyla burada inanılmaz bir motivasyon görüyorsunuz. Adeta insanlar, 'bizler çektik, bizden sonraki nesiller hak ettiği yere gelsin, milletimiz medeniyetler yarışında hak ettiği kulvarda olsun' anlayışıyla yaklaştılar. Bir çocuk gelsin, bir uçağa dokunsun, belki ülkemizin uzay programını inşa edecek o çocuğa ulaşmak için seferber oldular. Sizler de sağ olun ilk yıldan itibaren paydaşımız oldunuz. Şükranlarımı sunuyorum.