USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit madencinin babası yürekleri sızlattı: Askerdekini düşünürken böyle oldu

Bartın'daki maden faciasında yaşamını yitiren Rahman Özçelik'in babası Yusuf Özçelik, "Hiç aklımın ucundan geçmezdi. Askerdeki oğlumu düşünürken, böyle oldu." dedi.

Şehit madencinin babası yürekleri sızlattı: Askerdekini düşünürken böyle oldu
15-10-2022 17:02
Google News

Türkiye ÖZETİ| Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 22 yaşındaki Rahman Özçelik'in babası Yusuf Özçelik, "Şu anda kelimeler boğazımda düğümleniyor. Söyleyecek kelime bulamıyorum." dedi.

"SÖYLEYECEK KELİME BULAMIYORUM"

Maden ocağında 3 yıldır çalışan, Makaracı köyünden Rahman Özçelik'in babası Yusuf Özçelik, gazetecilere, patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

"ASKERDEKİNİ DÜŞÜNÜRKEN BÖYLE OLDU"

"Şu anda kelimeler boğazımda düğümleniyor. Söyleyecek kelime bulamıyorum." diyen Özçelik, yaklaşık 20 yıldır bu tür olaylar yaşanmadığı için böyle bir şeyin aklından geçmediğini dile getirdi.

Özçelik, madenlerde son teknolojilerle çalışıldığının her zaman söylendiğini aktararak, "Hiç aklımın ucundan geçmezdi. Askerdeki oğlumu düşünürken, böyle oldu." ifadesini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Milyarderlerin Yaz Kampı Sun Valley Konferansı
Milyarderlerin Yaz Kampı Sun Valley Konferansı

Dünyadaki büyük şirketlerden önemli kişilerin katıldığı, her yıl gerçekleşen Sun Valley Konferansı milyarderlerin yaz kampı olarak da biliniyor. Gelin, bu prestijli etkinliğe biraz daha yakından bakalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu