USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Şehit Kaymakam Muhammet F. Safitürk’ün eşi Ayşegül Safitürk’ten duygulandıran paylaşım

Şehit Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün eşi Ayşegül Safitürk’ün sosyal medya hesabından şehadetinin 6. yıl dönümünde duygulandıran bir mesaj paylaştı.

Şehit Kaymakam Muhammet F. Safitürk’ün eşi Ayşegül Safitürk’ten duygulandıran paylaşım
11-11-2022 09:55
Google News

2015 ÖZETİ| yılında Mardin’in Derik ilçesine Kaymakam olarak atanan ve teröristler tarafından makamına yerleştirilen el yapımı patlayıcının 10 Kasım 2016'da patlatılması sonucu şehit olan Muhammet Fatih Safitürk için duyulan acı aradan geçen yıllara rağmen hiç dinmedi.

Muhammet Fatih Safitürk’ü şehadetinin 6. yıl dönümünde anan eşi Ayşegül Safitürk’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı.

Ayşegül Safitürk twitter paylaşımında "Babanın kalemleri oğlum. Epeyce de kitapları var sana rehber olacak. Başını hep dik tut. Ve unutma, Kalemler kazanacak! 6 yıl…" ifadelerini kullandı.

Muhammet Fatih Safitürk kimdir ve nerelidir? Şehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk biyografisiŞehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk biyografisi

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk Hakk'a yürüdüŞehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk Hakk'a yürüdü

İYİ Partili Vekil 'Kim bu sarıklı arkadaş' dedikten sonra 'geri vites' yaptıİYİ Partili Vekil 'Kim bu sarıklı arkadaş' dedikten sonra 'geri vites' yaptı

FATİH SAFITÜRK'ÜN ANNESİ FATMA SAFİTÜRK: 6 SENE GEÇTİ AMA ACISI DÜN GİBİ TAZE

Fatih Safitürk'ün annesi Fatma Safitürk, "6 sene geçti ama benim ağlamadığım bir gün bile olmadı” dedi.

Muhammet Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, 13 Eylül günü cami çıkışı sonrasında evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Oğlunu kaybetmenin acısını boğazı düğümlenerek anlatan şehit kaymakam annesi, kocasını kaybetmenin de üzüntüsünü yaşıyor.

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Safitürk, "Çocuğumuz bizi çok yaktı. Hakkını aramadılar ama biz de Mevla’mın mahkemesine bıraktık. Çok üzüntülüyüz ve daha o üzüntümüz bitmeden bir yenisi daha eklendi. 6 sene geçti ama benim ağlamadığım bir gün bile olmadı. Ama tabi eşim de onun üzerine geldi. Onu da hiç beklemiyorduk, aniden oldu, üzüntülüyüz. Allah razı olsun devletimiz takip ediyor, memnun oluyoruz" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Duty Free'ler Nasıl Çalışıyor?
Duty Free'ler Nasıl Çalışıyor?

Seyahat etmeyi seviyorsanız alışveriş yapmayı da bir o kadar seviyor olmalısınız. Özellikle havaalanlarında bulunan “duty free” bunun için biçilmiş bir kaftan!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu