USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Seferovic gidiyor mu? Seferovic Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da ara transfer döneminde takıma katılacaklar kadar ayrılacaklar da merak ediliyor. Çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda ayrılacak isimlerin başında gelen Haris Seferovic, yönetime şart koştu. Peki Seferovic gidiyor

Seferovic gidiyor mu? Seferovic Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
23-01-2023 11:52
Google News

Seferovic ÖZETİ| gidiyor mu? Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da ara transfer döneminde takıma katılacaklar kadar ayrılacaklar da merak ediliyor. Çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda ayrılacak isimlerin başında gelen Haris Seferovic, yönetime şart koştu. Peki Seferovic gidiyor mu? Seferovic Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İşte detaylar...

SEFEROVİC GİDİYOR MU?Galatasaray'ın gözden çıkardığı Haris Seferovic, sarı-kırmızılılardan ayrılmak için tek şart sundu. İsviçreli golcünün menajeri, sezonun geri kalanı için 1 milyon 350 bin euroluk kazancın 500 bin eurosunun ödenmesi durumunda futbolcunun ayrılacağını yönetime iletti. Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı belirtilen Seferovic, sarı-kırmızılılarla yolları ayırması durumunda Emre Belözoğlu'nun takımına katılacak.

500 BİN EURO İSTİYORTürkiye gazetesinin haberine göre, Galatasaray'da yıllık 2.7 milyon euro kazanan Seferovic, bu ücretten vazgeçmek istemiyor. İddiaya göre, İsviçreli golcünün menajeri sezonun geri kalanı için 1.35 milyon euroluk kazancın 500 bin eurosunun ödenmesi durumunda oyuncusunun ayrılacağını yönetime iletti.

BAŞAKŞEHİR İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARDIGalatasaray ile yolları ayrılması durumunda Haris Seferovic'in yeni adresinin Başakşehir olacağı öne sürüldü. Deneyimli futbolcunun, Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı ve sarı-kırmızılılara veda ettikten sonra Emre Belözoğlu'nun takımına katılacağı belirtiliyor.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?

Akıllı telefon dünyasında lider markalardan biri olan Samsung, 2016 yılında Galaxy Note 7 ile büyük bir heyecan yaratmıştı. Peki ne oldu da Galaxy Note 7, kelimenin tam anlamıyla Samsung’un elinde patlayan büyük bir başarısızlığa dönüştü? Gelin anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu