USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

SASA’nın patronundan hisse fiyatıyla ilgili yeni açıklama

SASA’nın patronu İbrahim Erdemoğlu, “Fiyatı pahalı” açıklamasıyla hissede sert düşüşe neden olmuş, borsada binlerce yatırımcıyı mağdur etmişti. Erdemoğlu, yeni bir açıklama daha yaptı…

SASA’nın patronundan hisse fiyatıyla ilgili yeni açıklama
14-02-2023 10:33
Google News

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL ÖZETİ| HABER

Kendisi yüksek miktarda hisse sattıktan sonra “Sasa Polyester (#SASA) hissesi pahalı, alınmaz” şeklinde açıklama yapan Sasa Polyester Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hisse fiyatıyla ilgili söylemlerini tamamen değiştirdi.

Yaptığı açıklama sonrası hisselerin taban taban düşmesi nedeniyle binlerce yatırımcı mağdur olmuş, kamuoyundan gelen tepkiler nedeniyle Erdemoğlu, geri adım atmıştı. 30 Kasım 2022 tarihinde bir gazeteye yaptığı açıklamada, fiyat 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye hisse sattıklarını belirten Erdemoğlu; “O satıştan bu yana SASA hissesi alınmaz diyorum" şeklinde konuşmuştu. Yaklaşık iki ay sonra hisse fiyatıyla ilgili açıklama yapan Erdemoğlu, halka açık bir şirketin patronu gibi konuşmaya başladı.

Sasa Polyester Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Dünya’ya yaptığı açıklamada, üretim faaliyetlerinin tam kapasite devam ettiğini söyledi. Erdemoğlu, “Borsanın açılması bizi etkilemez. Biz hissenin fiyatına bakmıyoruz, düşse de çıksa da bizim için fark etmez” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hyundai'nin
Hyundai'nin "H" Şeklindeki Logosunun İçindeki Gizli Anlam

Otomotiv devi Hyundai’nin logosuna baktığınızda yalnızca bir “H” harfi görüyor olabilirsiniz ancak bundan ötesi var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu