USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu: Baba kurtuldu, anne ve 5 çocuğu kayıp

Şanlıurfa'da, içerisinde 7 kişilik ailenin bulunduğu otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu. Otomobilin sürücüsü baba kendi imkanlarıyla kurtulurken; anne ve 5 çocuğu ise akıntıya kapılarak, kayboldu.

Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu: Baba kurtuldu, anne ve 5 çocuğu kayıp
07-05-2023 07:02
Google News

Feci ÖZETİ| kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa- Viranşehir karayolunun 15'inci kilometresinde, kırsal Ulubağ Mahallesi'nde meydana geldi.

Misafirlikten dönen baba Hasan Çetin'in (38) kullandığı ve içerisinde eşi Özlem (31) ile çocukları Asmin (11), Aysun (9), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm'ün (1) bulunduğu 31 B 7008 plakalı otomobil, sürücüsüsün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu DSİ'ye ait, yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu.

ANNE VE 5 ÇOCUĞU ARANIYOR

Akıntı olan suya uçan otomobilden baba Çetin kendi imkanlarıyla çıkarak kurtulurken, kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık, AFAD ve dalgıç polisler sevk edildi.

Ekipler, suya gömülüp, akıntıya kapılan otomobildeki anne ile 5 çocuğu için arama- kurtarma çalışması başlattı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin

BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork, 6. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi’nde Türk gençliğinin bilinçli şekilde ilerlediğini vurguladı ve ebeveynlere çocuklarını erken yaşta kodlama öğrenmeye yönlendirmelerini tavsiye etti. Ayrıca yapay zeka ve teknoloji alanlarının

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu