USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Tavsiyeleri

Sanal gerçeklik, günümüzün en heyecan verici yeniliklerinden biri olarak hızla popülerlik kazanıyor. Siz de bu teknoloji sayesinde fiziksel dünyadan bağımsız, interaktif dünyalara adım atabilirsiniz.

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Tavsiyeleri
30-07-2024 12:13
Google News

Sanal ÖZETİ| gerçeklik gözlükleri ya da diğer adıyla VR gözlükler, özellikle son yıllarda gelişimini merakla takip ettiğimiz teknolojik ürünlerden. Bu cihazlar, oyunlardan eğitime, sağlıktan sanata kadar birçok farklı alanda kullanılıyor.

Her ne kadar her geçen gün gelişen bir teknoloji olsa da özellikle ülkemizde henüz çok yaygın değil ve yurt dışında satışta olan farklı markaların çeşitli ürünleri ülkemizde yok. Biz de sizler için Türkiye'de satışta olan ve VR gözlük alma düşünceniz varsa göz atabileceğiniz seçenekleri listeledik.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.Sanal gerçeklik gözlükleri:Meta Quest 3 Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Oculus (Meta) Quest 3 Sanal Gerçeklik Gözlüğü

4128x2208 toplam görüntü çözünürlüğü6000 mAh pil kapasitelidir. Sıcaklık kontrolü yaparak bataryayı korur, uzun saatler boyunca kullanım sunar.128 GB depolama hafızasıRenkli geçiş özelliğiyle fark yaratır. Bu özellik, gözlüğü çıkarmanıza gerek kalmadan gerçek dünyayı görmenizi sağlar.3D ses desteğiyle görüntü ile sesi senkronize biçimde aktarır. Deneyimi güçlendiren 3D ses teknolojisi sayesinde deneyimi gerçekçi kılar.Çok sayıda gelişmiş sensör içerir. Bu sensörler baş takibi, el takibi, 12 adet takip ve eksen kamerasıdır.Qualcomm Kryo işlemciİvme ölçer ve jiroskop sensörleri120 Hz ekran yenileme hızıAndroid 12 işletim sistemiyle birlikte Adreno 12 grafik işlemcisine sahiptir.

Sanal ortamda gerçekçi deneyimler yaratan Meta Quest 3, modern tasarımı ve güçlü teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Meta Quest 3 Sanal Gerçeklik Gözlüğü, hareket takibi yapan sensörleriyle sizi gerçeğe yakın bir deneyime yaklaştırıyor. Cihaz, 8 adet işlemciyle çalışıyor. Modelin işlemcisi Qualcomm Kryo. Meta Quest 3 VR Gözlük, 128 GB kapasite ile birçok oyunu ve medyayı da saklıyor.

Kullanıcı yorumları:

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Meta Quest Pro Vr Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Meta Quest Pro Vr Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Üstün Konfor ve Şık TasarımDönüştürücü Karma Gerçeklik DeneyimiDoğal Avatar İfadeleri: Meta Avatarlar sayesinde doğal yüz ifadelerinizi VR'a aktarabilir.Meta Quest Touch Pro kontrolleriYeni Nesil Optik Deneyimi: Artırılmış piksel yoğunluğu256 GB depolama12 GB RAM10 gelişmiş VR/MR sensör

Meta Quest Pro VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü, sanal gerçeklik deneyimlerinizi en üst seviyeye taşımak için tasarlanmış gelişmiş bir cihaz. 256 GB depolama kapasitesiyle geniş bir oyun ve uygulama kütüphanesini barındırabilir. Kablosuz özelliği sayesinde hareket özgürlüğü sunarken, yüksek çözünürlüklü ekranı ve hassas hareket sensörleri ile gerçekçi ve sürükleyici bir deneyim sağlar.

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sony PS VR2 Sanal Gerçekcilik Gözlüğü

Sony Ps Vr2

360 derece görüşÇarpıcı görseller: Özel OLED ekranı ve 120 fps'lik akıcı görseller3D ses: Her yerden gelen seslerin yönünü ve mesafesini doğru bir şekilde algılayabilmenizi sağlayan teknolojiDahili mikrofonHassas takipDUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazıPS VR hedef kontrol cihazı

Sony PS VR2, PlayStation 5 ile uyumlu olan gelişmiş bir sanal gerçeklik gözlüğü. PS VR2, yüksek çözünürlüklü OLED ekranı ve 4K HDR desteğiyle gerçekçi görseller sunuyor. Cihazın özellikleri bununla da bitmiyor. Gelişmiş göz takibi, haptic geri bildirim ve adaptif tetikleyiciler gibi özelliklerle daha sürükleyici ve etkileşimli bir oyun deneyimi sağlıyor. Ayrıca, geniş oyun kütüphanesi ve Sony'nin güçlü oyun ekosistemi ile sanal gerçeklik deneyimlerinizi bir üst seviyeye taşıyor diyebiliriz.

Kullanıcı yorumları:

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung Gear VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Samsung Gear VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü

101 derece görüş açısıİvme ölçer sensörü, jiroskop sensörü, yakınlık sensörü olmak üzere 3 adet sensörSamsung Gear VR ayarlanabilir lens mesafesine sahiptir.Samsung Gear VR Oculus sabit gözbebeği mesafesi bulunur.Samsung Gear VR gözlük telefonlar ile kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.PC sanal gerçeklik gözlüğü hareket takibi ile hareketlerin izlenmesini sağlar.Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü, 345 gram ağırlığa sahiptir.USB bağlantı tipini bulundurur. USB Micro B ile bağlantı sağlanır.

Samsung Gear VR, sanal gerçeklik deneyimini mobil cihazlara taşıyan yenilikçi bir gözlük. Oculus desteği ile yüksek kaliteli görsel deneyim sunan bu cihaz, 101 derece geniş görüş açısına sahip asferik lensler ile donatılmış.

Kullanıcı yorumları:

Ürünü Hepsiburada'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kemikler, Uzun Yıllar Geçse Bile Neden Çürümez?
Kemikler, Uzun Yıllar Geçse Bile Neden Çürümez?

Ölüm gerçekleştikten sonra insan vücudu, 24 saat içinde aşamalı olarak çürümeye ve yok olmaya başlar. Ölümden ilk etkilenen organlar ise göz, beyin, mide ve bağırsaklar olur. Peki kemikler yıllar geçse bile neden çürümez ve yok olmaz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu