USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung’un Wear OS 5 Güncellemesi Geldi

Samsung, Wear OS 5 güncellemesini Galaxy Watch kullanıcıları için hazır. Beta testi sonunda tamamlandı.

Samsung’un Wear OS 5 Güncellemesi Geldi
24-10-2024 21:37
Google News

Samsung, ÖZETİ| uzun bir beta sürecinin ardından Wear OS 5 güncellemesini seçili Galaxy Watch modelleri için kullanıma sunmaya başladı. 

Haziran ayında, Samsung Galaxy Watch 6 serisi için One UI 6 Watch beta programını başlatmıştı, daha sonra eski modellere de genişletilmişti. 

 Wear OS 5 güncellemesi nihayet geldi

samsung galaxy watch güncelleme

Wear OS 5, Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch Ultra ile birlikte kutudan çıkar çıkmaz kullanıcılara sunulmuştu. Ancak güncellemenin çoğu Galaxy Watch kullanıcısına ulaşmadı çünkü kullanıcıların güncellemeye manuel olarak kaydolmaları gerekiyordu.

One UI 6 Watch beta programına katılan Galaxy Watch 6 sahipleri için Wear OS 5'in sürümü dağıtılmaya başlandı. Böylelikle beta testlerinin sona erdiğini ve yakında ilgili cihazlara yansıyacağını söyleyebiliriz.

Google ise, Wear OS 5 güncellemesini bu ayın başlarında Pixel Watch ve Watch 2 için sunmuştu, ancak bazı sorunlar nedeniyle güncellemeyi geçici olarak duraklattı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
TUSAŞ saldırısı sonrası akıllara gelen o soru: ABD ve İngiltere ne yapıyor?
TUSAŞ saldırısı sonrası akıllara gelen o soru: ABD ve İngiltere ne yapıyor?

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı, savunma sanayii güvenliği tartışmalarını artırdı. Saldırı, Lockheed Martin, ve BAE Systems gibi savunma sanayii şirketlerinin üretim sahalarının nasıl korunduğuna yönelik soruları gündeme getirdi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu