USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung, One UI 7'yi Erteledi

Samsung, Android 15 tabanlı yeni arayüzü One UI 7'yi erteledi. Şirket, yeni arayüzün beta sürümü için yeni bir tarih de vermedi. Peki Samsung, neden böyle bir şey yapmış olabilir?

Samsung, One UI 7'yi Erteledi
30-07-2024 11:52
Google News

Güney ÖZETİ| Koreli teknoloji devi Samsung ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Şirket, Android 15 tabanlı One UI 7 arayüzünü belirsiz süreliğine erteledi. Edinilen bilgilere göre bu ertelemenin oldukça anlamsız bir nedeni var.

Samsung'un son dönemlerde üzerinde çalıştığı tek yazılım güncellemesi One UI 7 değil. Şirket, buna paralel olarak Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 arayüzünü de geliştirdi ve şu sıralar, bu arayüzün dağıtımı ile uğraşılıyor. Hâl böyle olunca şirket, One UI 7'nin ilk beta sürümünü ertelemeye karar verdi.

29 Temmuz'da kullanıcılarla buluşacaktı

One UI 7 ertelendi

Samsung, daha önce yaptığı açıklamada One UI 7'nin ilk beta sürümünü 29 Temmuz'da yayımlayacağını söylemişti. Ancak böyle bir şey olmadı. Üstelik beta sürüm için yeni bir tarih de verilmedi. Bu arada; One UI 7'ye erken erişim hakkı elde eden bağımsız geliştiricilerin, yeni arayüzün oldukça sorunlu olduğunu söylediklerini de belirtelim. Belki de Samsung, arayüzdeki sorunları tam anlamıyla gidermek için böyle bir karar almıştır.

Samsung One UI 7 ertelemesi ile ilgili aktarabileceklerimiz şimdilik bu kadar. Teknoloji devinden konuyla ilgili yeni bir açıklama gelmesi hâlinde bu makaleyi güncelleyip sizleri yeniden bilgilendireceğiz.

One UI 7'nin bazı özellikleri geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Huawei'nin Üçe Katlanabilen Telefonu Ön Siparişe Açıldı
Huawei'nin Üçe Katlanabilen Telefonu Ön Siparişe Açıldı

Huawei'nin merakla beklenen üçe katlanabilen akıllı telefonu Huawei Mate XT ön siparişe açıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu