USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung, iPhone'u Tahtından Etmek İçin Kolları Sıvadı!

Samsung, gerçekleştirdiği bir toplantıda önemli bir karar aldı. Alınan karara göre şirket, telefonlarını çok daha rekabetçi hale getirmek için çalışacak. Peki bu ne demek? Samsung ne yapmak, nereye varmak istiyor?

Samsung, iPhone'u Tahtından Etmek İçin Kolları Sıvadı!
15-12-2022 17:11
Google News

Güney ÖZETİ| Koreli teknoloji devi Samsung ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Şirketin geçtiğimiz saatlerde bir toplantı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre Samsung, bu toplantıda çok önemli bir talimat aldı. Bizzat Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Han Jong-hee'den gelen bu talimata göre Samsung, akıllı telefon sektöründe, özellikle de premium telefonlar noktasında çok daha rekabetçi olmaya başlayacak. 

Güney Kore'den gelen haberler, şirketin akıllı telefon stratejisinin değişmekte olduğunu gözler önüne seriyor. Hatta Samsung, ciddi anlamda gözünü karartmış durumda. Zira Han Jong-hee'nin "Tüm departmanların, maliyetlere takılmadan akıllı telefonların rekabet gücünü artırmanın yollarını düşünmesi gerekiyor." dediği öğrenildi.

Samsung'un 2010'lu yıllardan beri uyguladığı strateji değişiyor!

Samsung

Samsung, 2010'lu yıllardan beri aynı satış stratejisini uyguluyor. Bu satış stratejisi, telefonların maliyetlerini düşürüp, kârlılığı korumaya odaklanıyor. Şirket bunu, bir telefonu satışa çıkaracağı ülkenin ekonomik koşullarına göre yapıyor. Örneğin Galaxy A serisi, daha çok gelişmekte olan ülke pazarlarında ön plana çıkarılıyor. Ekonomik açıdan gelişmiş ülkelerde ise Galaxy S serisi ile katlanabilir ekranlı modeller ön plana çıkartılıyor. Bugün alınan karar, 10 yıllık stratejinin artık çöp olduğunu gözler önüne seriyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu