USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S10 Serisinin Şarj Özellikleri Sızdrıldı

Samsung'un yeni amiral gemisi tabletleri olacak Tab S10 Plus ve Tab S10 Ultra, Çin'de 3C sertifikası aldı. Sertifika, cihazların hızlı şarj konusunda bir iyileştirme almayacağını gösterdi.

Samsung Galaxy Tab S10 Serisinin Şarj Özellikleri Sızdrıldı
19-08-2024 23:48
Google News

amsung, ÖZETİ| geçtiğimiz ay yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip6 ve Fold6’yı bizlerle buluşturmuştu. Bunun ardından da gözler, yeni amiral gemisi tabletleri olacak Galaxy Tab S10’a çevrilmişti. Birkaç hafta önce tabletlerin ekim ayında geleceğine dair iddialar görmüştük.

Bugün ise şarj özellikleri hakkında bilgiler geldi. Güvenilir bir kaynak olan MySmartPrice, Tab S10 Plus ve Tab S10 Ultra’dan detayları bizlerle buluşturdu.

İki model de 45W şarj desteğiyle gelecek

Galaxy Tab S10 Plus ve Tab S10 Ultra, Çin’de 3C sertifikası aldı. Bu sertifikayla da bir özelliği açığa çıkmış oldu. Cihazlar, 45W hızlı şarj desteğine sahip olacaklar. Yani önceki nesle göre bir iyileştirme yapılmayacak.

Maalesef listeleme başka bir detayı içermiyor. Ancak daha önce gelen sızıntılardan cihazlar hakkında birkaç şey biliyoruz. Örneğin 4nm sürecinden geçen MediaTek Dimensity 9300+, tabletlerin işlemcisi olacak ve önemli bir performans iyileştirmesi sunacak.

Bunun dışında yeni seride 11 inçlik standart modeli görmeyeceğiz. Yani sadece Plus ve Ultra gelecek ve çok büyük bir değişiklik yapılacak. Bu da modellerin 12,4 inç (Plus) ve 14,6 inç (Ultra)  ekrana sahip olacağı anlamına geliyor. Değişikliğin nedeni, yeni iPad Pro’ya rakip olmak olabilir.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Evdeki Çalışma Alanınızı Nasıl Düzenlemelisiniz?
Evdeki Çalışma Alanınızı Nasıl Düzenlemelisiniz?

Pandemiden sonra evden çalışmak artık daha yaygın oldu. Tabii ki getirdiği özgürlük ve esneklik avantajı da birçok kişi açısından memnuniyet sebebi çünkü üretkenliğe etkisi şüphesiz. Tüm bunlardan tam performans almak için ise çalışma alanlarınızı daha verimli hâle get

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu