USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy Ring'e yeni rakip: Meizu StarV Ring 2 tanıtıldı

l lang=

Samsung Galaxy Ring'e yeni rakip: Meizu StarV Ring 2 tanıtıldı
26-09-2024 16:12
Google News

Akıllı ÖZETİ| yüzük pazarı yeni modeller ile genişlemeye devam ediyor. Meizu şirketi yakın zaman önce gerçekleştirdiği Meizu AI ekosistem etkinliği sırasında yeni akıllı yüzüğünü tanıttı.

Meizu StarV Ring 2 resmi olarak piyasaya sürüldü. Samsung Galaxy Ring cihazına rakip olarak gelen yeni giyilebilir teknoloji ürünü, sağlık odaklı bir deneyim sunuyor. İşte detaylar…

Meizu StarV Ring 2 özellikleri ve fiyatı

Meizu'nun yeni akıllı yüzüğü, sağlık durumunu sürekli takip etmek isteyen kişiler için ideal bir seçenek olarak geliyor. Bu amaçla model, genel olarak sağlığın çeşitli yönlerinin ve aynı zamanda şirket tarafından yürütülen fiziksel faaliyetlerin izlenmesini mümkün kılan bir dizi kaynağı da beraberinde getiriyor.

Meizu StarV Ring 2 kullanıcının kan şekeri seviyesinin değerlendirilmesiyle birlikte geliyor. Şirket bu anlamda yüzde 80 oranında bir doğruluk elde ettiğini söylüyor. Bu nedenle günlük yaşamlarında bu özelliğe ihtiyaç duyan kişiler için faydalı olabilir.

Yapay zeka düğmeli Meizu Lucky 08 tanıtıldı! İşte fiyatı

Yapay zeka düğmeli Meizu Lucky 08 tanıtıldı! İşte fiyatı

Meizu, yapay zeka destekli akıllı telefon serisinin ilk modeli olan Lucky 08 tanıtıldı. AI düğmeli cihaz neler vadediyor?

Yeni akıllı yüzük aynı zamanda kalp atış hızı, vücut ısısı ve hatta kandaki oksijen seviyesi gibi diğer ölçümlere de olanak tanıyor. Ayrıca şirket, modelin Meizu AI ekosistemiyle nasıl bütünleşerek diğer bağlı cihazlarla etkileşime izin verdiğini de vurguladı.

Meizu'nun yeni akıllı yüzüğü Çin pazarında Meteor Siyahı renginde 1.099 yuan (yaklaşık 5 bin TL) karşılığında satışa sunuldu. Ancak lansman döneminden sonraki fiyat 1.299 yuan (yaklaşık 6 bin TL) olacak. Küresel pazara ne zaman geleceği ise şimdilik açıklanmadı.

Peki ya siz bu cihazla ilgili neler düşünüyorsunuz? Türkiye'ye gelse satın almayı düşünür müydünüz?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kış Uykusuna Yatan Hayvanlar Uyanacaklarını Nasıl Anlıyor?
Kış Uykusuna Yatan Hayvanlar Uyanacaklarını Nasıl Anlıyor?

Kış uykusuna yatan hayvanlar, belli bir süre sonra kendiliğinden uyanıyor. Peki uyanacakları bu zamanı tam olarak nasıl anlıyorlar?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu