USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung'dan Ekim 2024 güvenlik güncellemesi!

Samsung, her ay olduğu gibi bu ay da yeni güncellemeyi duyurdu. İşte Samsung Galaxy Ekim 2024 güvenlik güncellemesi detayları...

Samsung'dan Ekim 2024 güvenlik güncellemesi!
09-10-2024 07:33
Google News

Her ÖZETİ| ay ilk olarak Google tarafından Pixel cihazlar için ve sonrasında Xiaomi ve Samsung gibi Android telefon üreticileri tarafından da telefonlar ve tabletler için yayınlanan güvenlik güncellemelerine bir yenisi daha eklendi. Samsung tarafından yayınlanan Ekim 2024 güvenlik güncellemesi, genel bir düzeltme olarak gelse de bazı seçili modeller için de yayınlandı. İşte Samsung Ekim 2024 güvenlik güncellemesi…

Samsung Ekim 2024 güncellemesi, birçok düzeltme getiriyor

Android 15 tabanlı One UI 7.0 işletim sistemi güncellemesi üzerinde çalışan ve beta sürümünü yayınlamaya hazırlanan Samsung, Galaxy cihazlar için yeni güvenlik güncellemesini yayınladı. Yapılan resmi açıklamalara göre Ekim 2024 güvenlik güncellemesi, Android için toplamda 30 güvenlik açığını onarıyor ve bunların 12'si Galaxy cihazlar için yayınlandı.

Güncelleme notlarına bakacak olursak yayınlanan paketin Exynos 9820, 9825, 980, 990, 850, ve W920 işlemcilerden güç alan telefonları ve akıllı saatlerde bulunan açıkları da onardığı açıklandı. 30 düzeltmenin 2'si Android için kritik olarak işaretlenmişken geri kalanlar yüksek riskli olarak işaretlendi.

Bir devrin sonu: Bu Samsung modeli artık güncelleme almayacak!

Bir devrin sonu: Bu Samsung modeli artık güncelleme almayacak!

Samsung, 2020 yılında kullanıcıların beğenisine sunduğu popüler bir modelinin yazılım desteğini sonlandırdı.

Ayrıca Ekim 2024 güvenlik güncellemesi önceki yazılım sürümü üzerinde çalışan Galaxy telefon ve tabletler için de 12 düzeltme içeriyor. Bu güncelleme sayesinde cihazlara olan izinsiz erişimlerin engellenmesi planlanıyor.

İlk olarak hangi cihazlar için geleceği şimdilik bilinmese de yeni güncellemenin önümüzdeki günlerde öncelikle amiral gemileri için yayınlanması bekleniyor. Bununla birlikte birkaç cihaz için One UI 6.1.1 güncellemesinin de yayınlanabileceği belirtiliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Read this news article in EnglishAndroidsamsung
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Korktuğumuzda Neden Titreriz?
Korktuğumuzda Neden Titreriz?

İnsan vücudunun korkuya verdiği ilginç bir tepki olan titremenin ardındaki bilimsel nedenleri öğrenmek ister misiniz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu