USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung 2023 yılında yeni bir strateji benimseyecek

Samsung mobil işlemcisini kendi üretiyor. Bu noktada rekabetçi olmak adına yeni bir strateji geliştirmeyi planlayan şirket, 2023 yılında farklı adımlar atacak.

Samsung 2023 yılında yeni bir strateji benimseyecek
16-12-2022 10:39
Google News

Samsung ÖZETİ| teknolojinin neredeyse pek çok alanında üretim yapıyor. Akıllı telefonları için kendi mobil işlemcisini üreten şirket, daha verimli olmak istiyor. Şirketin Cihaz Deneyimi birimiyle gerçekleştirilen yeni bir toplantıda, "maliyet düşürme fikrine tamamen kapılmadan, akıllı telefonların rekabet gücünü artırmanın yollarını düşünme" kararı alındı.

SAMSUNG 2023 YILINDA DAHA İDDİALI OLACAK

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinin yükselişini göz ardı etmek istemeyen Samsung, Apple gerçeğini de unutmuyor. Bu sebeple, 2023 yılında çıkması beklenen akıllı telefonlarda iddialı özelliklerin yer alması bekleniyor.

Exynos için de planlar yapan Samsung, yeni bir yonga seti geliştirmek için çalışmalarını başlattı. Yeni geliştirilecek mobil çip biriminin başına ise 2016 yılında Samsung'a Qualcomm'dan katılan Choi Won-joon getirilecek. Böylelikle yeni işlemci( adını henüz bilmiyoruz) çok daha optimize bir deneyim sunacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
OpenAI Yeni
OpenAI Yeni "Canvas" Arayüzünü Kodlama Projeleri İçin Tanıttı

OpenAI, kullanıcıların kodlama projelerinde daha verimli çalışmasını sağlamak için yeni "Canvas" arayüzünü duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu