USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Samet Akaydın’ın transferinde sıcak gelişme!

Fenerbahçe, Adana Demirspor formasını giyen Samet Akaydın transferinde mutlu sona yakın. 28 yaşındaki defans oyuncusunun temsilcileri, Fenerbahçe ile son ayrıntıları görüşüyor.

Samet Akaydın’ın transferinde sıcak gelişme!
10-01-2023 12:09
Google News

Süper ÖZETİ| Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Samet Akaydın, bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündemindeydi.

28 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile dikkat çekmişti. Tecrübeli futbolcunun transferinde sıcak gelişmeler yaşandı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Samet Akaydın’ın temsilcileri Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi. Resmi imzanın ardından Samet takıma katılacak.

Kariyerinde Arsinspor, Sancaktepe, Şanlıurfaspor, Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor takımları bulunan Samet Akaydın; Adana Demirspor'da 58 maçta forma giydi ve 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Süper Lig'in 18. haftasında Adana Demirspor, Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı Başakşehir 2-1 kazandı.

Bu maçta 90 dakika sahada kalan Samet Akaydın, müsabaka sonrasında sosyal medya hesabından dikkat çeken bir gönderi paylaştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle

NASA, 386 milyon km mesafeden veri göndererek uzay görevlerinde kullanılacak yeni iletişim yönteminin ilk testini başarıyla tamamladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu