USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Salonda açılan pankart Erdoğan'ın dikkatinden kaçmadı: Maşallah bu ne zeka, dört dörtlük

Denizli'deki etkinlikte açılan pankart, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatinden kaçmadı. Gündeme ilişkin açıklamalar yaptığı sırada "Paradan 6 sıfır attık. Masadan da atacağız" pankartını gören Erdoğan, ifadeleri tekrarlayıp "Maşallah bu ne zeka bu. Dört dörtlük. Ayne

Salonda açılan pankart Erdoğan'ın dikkatinden kaçmadı: Maşallah bu ne zeka, dört dörtlük
29-01-2023 10:39
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

"GENÇLER SANDIKLARI PATLATACAK"Konuşmasına, kendisini dinleyenleri selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin 14 Mayıs'ta "sandıkları patlatacağını" söyledi.

AÇILAN PANKART DİKKATİNDEN KAÇMADISalonda açılan "Paradan 6 sıfır attık. Masadan da atacağız" pankartını okuyan Erdoğan, "Maşallah bu ne zeka... Dört dörtlük. Aynen öyle. Bizim atmamıza gerek yok zaten. Biz, 6 sıfırları atmaya alıştık. Onları da alıştırdık" ifadelerini kullandı.

SALONDAKİ DİĞER PANKARTLARI DA OKUDUCumhurbaşkanı Erdoğan, "Seni deli gibi sevmek gençlerin ruhunda var", "Bunlar, adaylık için yakında sandalye kapmaca da oynar" pankartlarını da okudu.

Erdem Aksoy Erdem Aksoy Gündem Editörü Haberler.com - Politika
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dondurma Yemek Boğaz Ağrısına Neden Olur mu?
Dondurma Yemek Boğaz Ağrısına Neden Olur mu?

Dondurma hem serinleten hem de mutluluk veren bir lezzet! Özellikle yaz aylarında vazgeçilmezlerimizden biri. Ancak boğazı yakan o rahatsız edici his, dondurma keyfini gölgeleyebilir mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu