USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Salah, Van Dijk ve Arnold takımda kalacak mı? Resmi açıklama

Tüm Spor - Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Virgil Van Dijk, Mohamed Salah ve Trent Alexander Arnold için açıklamalarda bulundu.

Salah, Van Dijk ve Arnold takımda kalacak mı? Resmi açıklama
25-08-2024 18:53
Google News

Liverpool Teknik ÖZETİ| Direktörü Arne Slot, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Virgil Van Dijk, Mohamed Salah ve Trent Alexander Arnold için açıklama yaptı.

Jurgen Klopp'un yerine geçen ve ilk maçında Ipswich Town'u 2-0 mağlup eden Arne Slot ilk iç saha maçında Anfield'da Brentford'u konuk edecek.

"YENİ SÖZLEŞME VERMEK BİZE KALMIŞ"

Takımın önemli isimlerinden olan ve sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek Virgil Van Dijk, Mohamed Salah ve Trent Alexander Arnold için Sky Sports'a konuşan Hollandalı teknik adam, "Yapabileceğim tek şey onlardan en iyisini alabilmek. Eğer gerçekten iyi bir performans gösterirlerse, sözleşme imzalamak isteyip istememeleri onlara, yeni bir sözleşme vermek ise bize kalmış." dedi.

"EKİBİMLE ONLARA YARDIMCI OLMALIYIM"

Oyuncuların performansına dikkat çeken Slot, "Hepsi için en önemli şey, sözleşmeleri bitmiş olsun veya olmasın, mümkün olan en iyi performansı elde etmek. Ben de ekibimle onlara en iyi performanslarını göstermeleri için yardımcı olmalıyım ve bunu yapacağım. Şimdiye kadar her şey olumluydu." sözlerinde bulundu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türkiye'de Paylaşımlı Yolculuk Sistemi Neden Çözülemedi?
Türkiye'de Paylaşımlı Yolculuk Sistemi Neden Çözülemedi?

Martı TAG ile gündeme bomba gibi düşen paylaşımlı yolculuk meselesi, bir türlü çözüme kavuşturulmadı. Peki neden böyle bir sorun yaşanıyor? Nedim Türkmen, bugünkü köşe yazısında sorunun asıl nedenlerini açıkladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu