USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şahan Gökbakar: Depremzede çocuklarımızı neden bu karanlığın eline bıraktınız?

Sanatçı Şahan Gökbakar, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından depremzede 9 çocuğun İsmail ağa Cemaati'ne bağlı Kur'an kursuna verildiği iddialarına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Şahan Gökbakar: Depremzede çocuklarımızı neden bu karanlığın eline bıraktınız?
24-02-2023 17:23
Google News

Kahramanmaraş'ta ÖZETİ| meydana gelen ve 11 ilde yıkım yaratan depremlerin ardından ünlü sanatçı Şahan Gökbakar, 'Sakarya'da 9 depremzede çocuğun annelerinin yanından alınarak müftülüğe ait olan, ancak işletmesi İsmailağa Cemaati'ne bağlı vakıf tarafından yürütülen bir yatılı Kur'an kursuna verildiği' iddialarına tepki gösterdi.

Gökbakar, Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"9 depremzede çocuk Diyanet'e bağlı bir tarikat tarafından işletilen yurda verilmiş. Çocuklar 12'den büyük olunca kadınların olduğu yerde kalamazmış. Anneleri başka yerde kalıyormuş. Zihniyete bak! Depremzede çocuklarımızı neden bu karanlığın eline bıraktınız? Yazık değil mi?!!"

9 depremzede çocuk Diyanete bağlı ama bir tarikat tarafından isletilen yurda verilmiş.Çocuklar 12den büyük olunca kadinlarin oldugu yerde kalamazmış.Anneleri baska yerde kalıyormuş.Zihniyete bak!Depremzede çocuklarımızı neden bu karanlığın eline bıraktınız? Yazık değil mi?!! https://t.co/XkTsKm1uRg

— Şahan Gökbakar (@sgokbakar) February 23, 2023

MÜFTÜLÜKTEN AÇIKLAMA

Öte yandan Diyanet'e bağlı Sakarya İl Müftülüğün'nden konuya ilişkin açıklama geldi.

Yapılan açıklamada: "Bugün bazı internet haber sitelerinde deprem bölgesinden gelen 9 çocuğun Adapazarı İlçe Müftülüğümüze bağlı Hanife Akın Kur'an Kursuna yerleştirildiği iddia edilmiştir.

Hanife Akın Kur'an Kursumuzda deprem bölgesinden gelen herhangi bir çocuğumuz bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullandı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur...
Sakarya İl Müftülüğü @DIBAliErbas @hasanbasis @Burakorhan0 @adilelzerey @SakaryaValiligi @diyanetbasin @diyanetajans #sakarya #DiyanetHaber pic.twitter.com/gLCqfelOFe

— Sakarya İl Müftülüğü (@sakaryamuftuluk) February 23, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
M5 çipli Apple Vision Pro 2 yakında geliyor: Fiyatı ne kadar olacak?
M5 çipli Apple Vision Pro 2 yakında geliyor: Fiyatı ne kadar olacak?

Apple Intelligence destekli ve M5 çipli yeni Vision Pro 2 modeli 2025 yılında piyasaya sürülecek. Peki, fiyatı ne kadar olacak?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu