USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan TUSAŞ'taki terör saldırısında yaralananlara ilişkin açıklama

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında yaralananlardan birinin durumunun orta ağır seyrettiğini belirterek, "Tüm gayretimiz, yaralılarımızın en kısa sürede s

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan TUSAŞ'taki terör saldırısında yaralananlara ilişkin açıklama
24-10-2024 15:32
Google News
Sağlık ÖZETİ| Bakanı Kemal Memişoğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında yaralananlardan birinin durumunun orta ağır seyrettiğini belirterek, "Tüm gayretimiz, yaralılarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak taburcu olmaları yönündedir." ifadelerini kullandı.Abone ol

Bakan Memişoğlu, saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, milli savunma sanayinin güzide kuruluşlarından TUSAŞ'ın yerleşkesine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını bir kez daha lanetlediğini belirtti.

Şehitlere Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına ve aziz millete başsağlığı dileyen Memişoğlu, şunları kaydetti:

"Menfur saldırıda yaralanan vatandaşlarımızın tedavileri devam ediyor. Bir kahramanımızın durumu halen orta ağır seyrediyor. Tüm gayretimiz, yaralılarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak taburcu olmaları yönündedir. Biz büyük bir devlet ve büyük bir milletiz. Bu acı günleri millet olarak birbirimize kenetlenerek atlatacağız."

Bakanlık, halihazırda terör saldırısında yaralanan 22 kişiden 8'inin taburcu edildiğini, 14'ünün tedavilerinin hastanelerde devam ettiğini açıklamıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Snapdragon 8 Elite'li Telefonlar, 7 Yıl Güncelleme Alacak
Snapdragon 8 Elite'li Telefonlar, 7 Yıl Güncelleme Alacak

Qualcomm Snapdragon 8 Elite, Android telefonların kaderini değiştirecek gibi görünüyor. Zira bu işlemciyle çalışan telefonlar, 7 yıl boyunca güncellenebilecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu