USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Osmaniye'ye ziyaret

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Osmaniye’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin annesinin adının verildiği Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Osmaniye'ye ziyaret
23-08-2024 19:38
Google News

Sağlık ÖZETİ| Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Osmaniye’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin annesinin adının verildiği Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezini ziyaret etti, burada sağlık çalışanları ve vatandaşlarla sohbet etti.

'DAHA İYİ BİR HİZMET SUNMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ'

İl ziyareti kapsamında Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet ile görüşen Sağlık Bakanı Memişoğlu, Osmaniye Valiliğinde yetkililerin yer aldığı geniş kapsamlı İl Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Sağlık Bakanı Memişoğlu, toplantıda ildeki sağlık yatırımlarına ve sağlık hizmetlerine dair bilgi aldı.

Osmaniye Valiliğinde basın açıklaması yapan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, “İl ziyaretlerimize Osmaniye ilimizde devam ediyoruz. 6 Şubat’ta maalesef asrın felaketi dediğimiz depremi yaşayan ve hem yaşayan hem de çevredeki illere de destek veren Osmaniyemizdeyiz. Sayın Bakanıma, Valime, Sayın Vekillerimize çok teşekkür ediyoruz, bizi misafir ettiler. Osmaniye’de hem sağlık hizmetlerini değerlendirdik hem AK Partimizin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldık hem de Cumhur İttifakımızın ve Osmaniye’nin devlet adamı, Sayın Devlet Bahçeli’nin annesi adına yapılmış Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezini ziyaret ettik, aynı zamanda da sağlık hizmetlerini değerlendirdik. Osmaniye’de iyi bir hastanemiz hizmete girdi. Yapanlara, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün emeği geçenlere minnetlerimizi buradan sunmak istiyoruz. Osmaniye gerçekten Çukurova’nın çok değerli bir ili.

İnsanlarıyla, siyasetiyle yiğit insanların olduğu yer, onlara teşekkür ediyoruz. Daha iyi hizmet sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Büyük bir hastanesi var. İnşallah bu hastaneyi milletimiz için hem hizmet anlamında hem eğitim anlamında hem de araştırma anlamında değerlendireceğiz. Bunun yanında birkaç tane daha ilave yatırımlarımız olacak. Sağlık hizmetlerini Osmaniye’de daha iyi yapabilmek için elimizden geleni yapacağız. Ben herkese teşekkür ediyorum. Osmaniye’den, yiğitlerin diyarından herkese selamlar, saygılar. Allah’a emanet olun.” dedi.

Değerlendirme toplantısından sonra Osmaniye Devlet Hastanesinde yetkililer ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Sağlık Bakanı Memişoğlu, gösterdikleri özverili çalışmalar dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti. 

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na incelemeleri sırasında Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Derya Yanık ve Seydi Gülsoy, Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ve diğer yetkililer eşlik etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çin'de 8100 Drone Kullanılan Gösteride Rekor Kırıldı
Çin'de 8100 Drone Kullanılan Gösteride Rekor Kırıldı

Çin'in Shenzhen kentinde tam 8100 drone kullanılarak dünyanın en büyük drone gösterisi gerçekleştirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu