USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sadece indirerek kameranızın kalitesini artırabileceğiniz Android uygulaması: Blackmagic

Yeni Blackmagic Camera uygulamasının güncellemesi sayesinde eski Android telefonunuzun kamerasına seviye atlatabiliyorsunuz!

Sadece indirerek kameranızın kalitesini artırabileceğiniz Android uygulaması: Blackmagic
27-07-2024 16:12
Google News

Geçtiğimiz ÖZETİ| ay dijital fotoğrafçılık markası Blackmagic Design, Blackmagic Camera uygulamasını Android‘de kullanıma sundu ancak bu uygulama sadece birkaç Galaxy ve Pixel telefonla sınırlıydı. Şimdi şirket, yazılımının kullanılabilirliğini daha eski cihazlara genişlettiğini açıkladı.

Blackmagic Camera, Android cihazlarda profesyonel düzeyde kamera araçlarına erişim sağlıyor

Duyuru, resmi blogları yerine sosyal medyada yapıldığı için neredeyse fark edilmedi. Gönderilerine göre Blackmagic Camera 1.1 sürümü artık Samsung Galaxy S21, Galaxy S22, Pixel 6 serisinin tamamı, OnePlus 11 ve OnePlus 12'de kullanılabiliyor.

Amerikalı olmayan kullanıcılar için uygulama Xiaomi 13 ve Xiaomi 14 için de kullanılabilir. Blackmagic Camera, doğru çekimleri ayarlamanıza yardımcı olacak gelişmiş yapılandırma seçenekleri, pozlamayı kontrol etmenize yardımcı olacak araçlar ve diğer şeylerin yanı sıra çeşitli video çözünürlükleri için destek sunuyor.

Uygulamaya sahip olabilmek için cihazınızın Android 13 veya sonraki bir sürümü çalıştırması gerekiyor.

Uygulamanın 1.1 sürümü yazılıma çok sayıda yeni özellik ve ayarlama getiriyor. Bunlar arasında genel bir performans artışı, isteğe bağlı görüntü gürültüsü azaltma, kayıt sırasında ekranı karartma özelliği ve 3D LUT (Look Up Tables) desteği yer alıyor. (Bunlar, belirli bir görünüm elde etmek için fotoğraflara veya videolara eklenebilen bir renk ön ayarları koleksiyonudur.)

Google Play Store, aboneliklerinizin daha değerli hissettireceği yenilikler getiriyor!

Google Play Store, aboneliklerinizin daha değerli hissettireceği yenilikler getiriyor!

Play Store, aboneliklerinizi daha değerli hissettirecek yeni özellikler getiriyor. Gelin değişikliklere bir göz atalım.

Örneğin, LUT'ler bir görüntüdeki renkleri düzeltmeye, gölgeleri geliştirmeye veya sepya filtresi eklemeye yardımcı olabilir.

Tabii günümüzde akıllı telefon fotoğrafçılığı ne kadar harika olursa olsun, hiçbir şey profesyonel bir kameranın yerini tutmuyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylamayı lütfen unutmayın.

Read this news article in English
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 16 Pro ve Pro Max'te kamera revizyonu! İlk olacak
iPhone 16 Pro ve Pro Max'te kamera revizyonu! İlk olacak

Apple’ın yeni iPhone 16 serisiyle ilgili sızıntılar hız kesmeden devam ediyor. iPhone 16 Pro modellerinin ilk kez 4K 120 FPS video çekebileceği, periskop lensle donatılacağı öne sürüldü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu