USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sacha Boey için Premier Lig ekibi devrede!

Tüm Spor - İngiliz ekibi Newcastle United, Boey'i kadrosuna katmak istiyor. G.Saray'ın bu transferde beklentisinin 20 milyon euro olduğu da haberin detaylarında yer aldı.

Sacha Boey için Premier Lig ekibi devrede!
07-03-2023 10:27
Google News

Galatasaray'da ÖZETİ| bu sezon gösterdiği performansla ilk 11'in vazgeçilmez ismi olan Sacha Boey, dikkatleri üzerine çekti. 22 yaşındaki oyuncunun hücum aksiyonlarında aldığı görev, Avrupa kulüplerini peşine taktı.

Newcastle United devrede!

Boey için transfer söylentileri artarken, bir iddia daha ortaya atıldı. turkish-football.com'un haberine göre; Newcastle United, Boey için devreye girdi. Ada ekibinin başarılı oyuncu için temaslara sezon sonunda başlayacağı belirtildi.

Ayrıca G.Saray'ın bu transferde beklentisinin 20 milyon euro olduğu da haberin detaylarında yer aldı. Cim-Bom, 2025'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyla yeni mukavele için görüşmelere başlamıştı. Aslan, yıldız sağ beki 2021 yazında Rennes'den transfer etti. Genç oyuncu için 1.1 milyon euro bonservis ödendi.

Boey, bu sezon ligde 20 maça çıkarken 2 asistlik performans gösterdi. Transfermarkt'a göre oyuncunun güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yeni Battlefield Oyununun Nerede Geçeceği Ortaya Çıktı
Yeni Battlefield Oyununun Nerede Geçeceği Ortaya Çıktı

Bir içerik üreticisi, yeni Battlefield oyununun nerede geçeceğini tespit etmiş gibi görünüyor. Eğer iddia doğru çıkarsa yeni oyun, alıştığımızın dışında bir hikâyeye sahip olacak diyebiliriz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu