USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Saadet Parti kurmayları, Cumhuriyet'e konuştu: 'Liderlerin görüşmesi devam edecek'

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelen altı parti, ilk liderler turunu bugün Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde tamamlayacak.

Saadet Parti kurmayları, Cumhuriyet'e konuştu: 'Liderlerin görüşmesi devam edecek'
21-08-2022 05:29
Google News

Edinilen ÖZETİ| bilgiye göre, bu zirve liderlerin yaptığı son buluşma olmayacak. Saadet Partisi kurmayları konuya ilişkin, “Görüşmelerin devam edeceğine yönelik tüm partilerde bir kanaat var. Liderler görüşmelerin devamına yönelik takvim belirleyecek” bilgisini paylaştı. 

Aday isminin bu zirvede de gündemde olmayacağını aktaran Saadet Partililer, “Kamuoyunda bir beklenti olduğunu biliyoruz. Önemli olan beklentiye zamanı gelince cevap vermek” yorumunu yaptı.

Bunun yanında; liderlerin bugünkü buluşmasında masada Merkez Bankası’nın faiz kararı ve iktidarın Suriye sorununda değişen söylemleri olacak.

 

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan

Çok eski çağlarda yaşadığını bildiğimiz, büyüklükleri ve hakkındaki efsanelerle hepimizin ilgisini çeken dinozorları da avlayan hayvanlar olduğunu biliyor muydunuz? İçlerinde, sandığınız gibi devasa boyutlarda olmadığını görünce şaşıracağınız hayvanların da bulundu

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu