USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Rusya'nın askeri eğitim sahasına saldırı gerçekleştirildi: 11 ölü

Ukrayna sınırındaki Belgorod kentinde Rusya'nın bir askeri eğitim sahasına düzenlenen saldırıda 11 kişinin hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

Rusya'nın askeri eğitim sahasına saldırı gerçekleştirildi: 11 ölü
16-10-2022 00:08
Google News

ÖZETİ| Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmalar devam ederken, Rusya Savunma Bakanlığından yeni bir açıklama geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna sınırındaki Belgorod kentindeki bir eğitim sahasına silahlı saldırı düzenlendiği aktarıldı.

"SALDIRI BDP ÜLKELERİNDEN BİRİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

Yapılan açıklamada saldırının failleri hakkında bilgiler aktarılarak, "15 Ekim tarihinde Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinden birinin 2 vatandaşı tarafından Belgorod bölgesindeki Batı Askeri bölgesinin eğitim sahasında terör eylemi gerçekleştirdi" denildi.

11 KİŞİ ÖLDÜ

Açıklamanın devamında saldırganların Ukrayna savaşı için gönüllü olanların eğitim sahasında aldığı eğitimler sırasında saldırıyı gerçekleştirdiği ifade edilerek, "Özel askeri operasyona katılma talebinde bulunan askerlere yangın eğitimi verildiği sırada hafif silahlarla ateş açılması sonucu 11 kişi öldü. Farklı yerlerinden yaralanan 15 kişi sağlık tesisine götürülerek gerekli tıbbi yardımlar aldı" bilgisi aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika Ukrayna Rusya Politika Dünya Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Teknoloji Bakanı ile iPhone kutu açılımı!
Teknoloji Bakanı ile iPhone kutu açılımı!

Türkiye’deki ekonomik koşullar nedeniyle bu yeni serinin fiyatları oldukça yüksek. Getmobil Yenileme Merkezi, bu alanda dikkat çeken hizmetler sunuyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile iPhone kutu açılımı sizlerle.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu