USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rusya'dan NATO'ya suçlama: Dolaylı yollardan bize karşı savaşıyor

Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev, NATO ülkelerinin, Ukrayna'da dolaylı yollardan Rusya ile savaştığını söyledi.

Rusya'dan NATO'ya suçlama: Dolaylı yollardan bize karşı savaşıyor
05-10-2022 13:32
Google News

Rusya ÖZETİ| Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Nikolay Patruşev, NATO'nun aslında Ukrayna'da Rusya'ya karşı savaştığını öne sürdü.

Patruşev, "Rusya bugün Ukrayna halkını Neo-Nazizm'den kurtarırken sadece milliyetçi oluşumlara ve Ukrayna ordusuna karşı savaşmıyor. Aslında NATO, bize karşı savaşıyor ve ittifak üyeleri, Ukrayna'ya ağır silah, mühimmat ve keşif sağlıyor" dedi.

NATO üyelerinin Ukrayna'da Rusya'ya yönelik "askeri operasyonların planlanmasında yer aldıklarını ve kitle imha silahları kullanarak şantaj yaptıklarını" ileri süren Patruşev, bunların "boş bir tehdit olmadığını" savundu.

Patruşev, "ABD ve müttefikleri, biyolojik silah oluşturma planlarını dünya genelinde, özellikle de Rusya sınırları yakınında kurulmuş laboratuvarlarda uzun süredir uyguluyorlar. Bildiğimiz gibi, bazı laboratuvarlar Ukrayna'da ve özellikle tehlikeli patojenler oluşturmak için kullanıldı" diye konuştu.

Bu nedenlerden dolayı "özel askeri operasyonu" gerçekleştirdiklerini belirten Patruşev, "Rusya'nın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü korumak için Ukrayna'nın Nazilerden ve askerden arındırılması görevlerinin yerine getirilmesi bir zorunluluktur" ifadelerini kullandı.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin

BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork, 6. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi’nde Türk gençliğinin bilinçli şekilde ilerlediğini vurguladı ve ebeveynlere çocuklarını erken yaşta kodlama öğrenmeye yönlendirmelerini tavsiye etti. Ayrıca yapay zeka ve teknoloji alanlarının

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu