USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rus lider, halefini seçti! Herkes onu "Putin'in sırdaşı" olarak tanıyor

İngiliz gazetesi The Telegraph, Rusya lideri Putin'in kendisinden sonra yerine geçmesi için Sergei Kiriyenko'yu belirlediğini yazdı. Başbakanlık koltuğunda otururken Putin tarafından Federal Güvenlik Servisi'nin başına atanan Kiriyenko, aynı zamanda Rus liderin "sırdaşı" olarak

Rus lider, halefini seçti! Herkes onu
25-10-2022 13:32
Google News

İngiltere'nin ÖZETİ| en önemli gazetelerinden The Telegraph, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendisinden sonra yerine geçecek ismi belirlediğini duyurdu. Habere göre Ukrayna Askeri İstihbarat Şefi Kyrylo Budanov, Putin'in 60 yaşındaki Sergei Kiriyenko'yu halefi olarak seçtiği bilgisini paylaştı.

"PUTİN'İN OTORİTERLİĞİNİ DESTEKLİYOR"The Telegraph, Kiriyenko'yu "Putin'in sırdaşı" olarak tanımlarken haberde şu ifadeler yer aldı: "Putin'in haleflik planlarını kimse bilmiyor. Ama Rus lider, 1990'larda Batı liberalizmini desteklerken günümüzde Putin'in otoriterliğini destekleyen ve bu konuda felsefi bir yolculuk yapan Kiriyenko'ya güveniyor."

Rus lider, halefini seçti! Herkes onu 'Putin'in sırdaşı' olarak tanıyor

PUTİN'İN GÜVENİNİ KAZANDIHenüz 35 yaşındayken 1998 yıllında Rusya Başbakanı olarak atanan ve "Rusya'nın en genç Başbakanı" unvanını kazanan Kiriyenko, Putin'in geçtiğimiz günlerde Ukrayna'da ilhak ettiği 4 bölgede gerçekleştirilen referandumlarda bizzat rol oynadı. Kiriyenko böylece Rusya'nın genişlemesinde sorumluluk alarak Putin'in gözündeki değerini pekiştirdi.

FEDERAL GÜVENLİK SERVİSİ'NİN BAŞINA GEÇTİSadece 4 ay Rusya Başbakanı olarak görev yapan Kiriyenko'nun kariyeri, Putin'in kendisini Federal Güvenlik Servisi'nin başına atamasıyla değişti. Kiriyenko o günden sonra Putin'in yanından ayrılmadı, birlikte çalışan ikilinin arasının oldukça iyi olduğu biliniyor.

Gözde Nur Bayar Gözde Nur Bayar Gündem Editörü Haberler.com - Dünya
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Lexus'un Basit Ama Etkili Gerilla Pazarlama Kampanyası
Lexus'un Basit Ama Etkili Gerilla Pazarlama Kampanyası

Markaların sokaklarda boy gösteren gerilla pazarlama çalışmaları yaratıcılıklarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu içerikte, Lexus’un yakın zamanda gerçekleştirdiği basit ama bir o kadar etkili kampanyasından bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu