USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rojin'in babası canlı yayında konuştu! Çarpıcı sözler! İddiaları reddetti

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in babası Nizamettin Kabaiş, “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlandı. Acılı baba, çarpıcı iddialarda bulundu.

Rojin'in babası canlı yayında konuştu! Çarpıcı sözler! İddiaları reddetti
17-10-2024 19:42
Google News

Kanal ÖZETİ| D'de yayınlanan Hakan Ural ve Ferda Yıldırım'ın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programında 21 yaşındaki Rojin'e ne olduğunun yanıtı arandı.

Genç kız gerçekten intihar mı etti, yoksa bir cinayete mi kurban gitti? Cinayet dedektifi ve emekli polis Savaş Kurtbaba'nın da canlı yayın konuğu olduğu programa telefonla katılan Rojin Kabaiş'in babası Nizamettin Kabaiş'in iddiaları oldukça önemliydi. Baba Kabaiş "24 kilometre uzağa, o çocuk tek başına gitmez. Çocuğumun başına birileri bir şey getirmiş mutlaka” dedi. İntihar iddialarını da bir kez daha reddetti.



KIZIM BİR VAHŞETE KURBAN GİTTİ

Acılı baba şunları söyledi:

“Rojin'in intihar edebileceği hiçbir durum kesinlikle söz konusu değil. O çok mutlu bir çocuktu. ‘Bilgisayarda bazı araştırmalar yapmış' deniliyor ama bunlar sizce intihar ettiği anlamına gelebilir mi? Mümkün değil. Kızım namazını da kılıyordu. Mutlu bir çocuktu. Asla intihar etmesi için bir nedeni yoktu. Morali de çok güzeldi. Okulunu, derslerini seviyordu. Ne evde ne okulda keyfini bozan hiçbir konu yoktu. Üniversiteyi kazandığı için de çok mutluydu. Biz diyoruz ki o çocuğa bir vahşet yapıldı ve bu muhakkak ortaya çıkacak. Elbette bir iz çıkacak.

DARP İZİ VAR

“Hatta darbedildiğine dair belirtiler var. Sırtında morluklar vardı ve ben kendim gittim bizzat gördüm. Sırtını iyice çevirmediler buna rağmen gördüm. Hatta oradaki bilim adamları da bana şunu söyledi: ‘Bu suda 4-5 gün anca kalmış. Fazla olsaydı bu vücut, beden yıpranırdı' yıpranmamıştı. O morlukları gördüğümde o zaman acım çok tazeydi ve aklım başımda değildi. Kesinlikle birileri bu çocuğu götürdü. O çocuk 24 kilometre yolu asla katedemez. Bu çocuk bence 14-15 gün boyunca onu götürenlerin elinde kalmış.

AİLEMİZDE İNTİHAR SÖZ KONUSU DEĞİL

“Bugüne dek bizim ailemizde dedelerimizin dedeleri dahil; benim küçüklüğümden bu yana ailede tek kişi bile intihar etmemiş. Kızımın da intihar etmesi mümkün değil. Ben orada daha evvel içki içen insanların bıraktığı boş şişeler olduğuna denk geldim. Tahminim oradaki insanlar bir şey yapmış olabilir çünkü kızım orada çakıl taşı topluyordu. İçki içen insan da her türlü vahşeti yapabilir. Kızımı götürüp zarar verdiklerini düşünüyorum.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Neden Artık Ürünlerinde
Apple Neden Artık Ürünlerinde "i" Harfini Kullanmıyor?

Apple’ın neredeyse her ürününün isminde bir “i” takısı olduğunu biliyoruz. Ancak dikkatinizi çektiyse Apple, yavaş yavaş bu alışkanlığından vazgeçti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu