USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rennes Teknik Direktörü Bruno Genesio'dan Fenerbahçe açıklaması: İstanbul'a liderlik için

Temsilcimiz Fenerbahçe ile beraber UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen bir diğer ekip olan Rennes'de, Teknik Direktör Bruno Genesio açıklamalarda bulundu. Genesio, Fenerbahçe karşısına İstanbul'da liderlik için çıkacaklarını ifade etti.

Rennes Teknik Direktörü Bruno Genesio'dan Fenerbahçe açıklaması: İstanbul'a liderlik için
14-10-2022 20:32
Google News

UEFA ÖZETİ| Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev'i 1-0 mağlup eden Rennes'te teknik direktör Bruno Genesio karşılaşmayı değerlendirirken Fenerbahçe maçı için de konuştu.

Genesio, "İki hedefe de ulaştık. Kazandık ve gruptan en azından ikinci sırada çıkacağımızdan en az bir Avrupa Ligi play-off turu oynayacağımızdan eminiz" dedi.

"İSTANBUL'A KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ"

Fenerbahçe ile grubun 5. haftasında İstanbul'da oynayacakları maç için, "27 Ekim'de İstanbul'a kazanmak için gideceğiz" diyen 56 yaşındaki teknik direktör, "Bu maç, takımın gelişimi için oldukça önemli bir galibiyetti. Bizim için en iyi maç değildi ama takımın olgunluğu ve sağlamlık açısından iyi bir mücadele oldu. Çok zorlu koşullarda olmalarına rağmen, bize birçok zorluk yaşatan Dinamo Kiev'e saygılarımı sunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?

Hiç ayakkabılarınızın altına dikkatlice baktınız mı? Çoğu insan, ayakkabılarının yüzeyiyle ilgilenirken, alt tabanındaki desenlere pek dikkat etmez. Bu desenlerin sadece estetik bir unsur olmadığını bilmelisiniz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu