USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama: Hayati tehlikeyi atlattı

Yaşadığı düşme sonucu ağır yaralanarak bilinci kapanan Reha Muhtar’ın hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama: Hayati tehlikeyi atlattı
23-08-2024 17:23
Google News

Deniz ÖZETİ| Uğur'dan şoke eden suçlama: Nilüfer ile kızı, oğlumu alıkoydu!

GALERİNİN DEVAMI <p>Gazeteci Reha Muhtar, gece saatlerinde İstanbul Sarıyer'deki yalısında kaza geçirdi. Evinin merdivenlerinden düşen ve bilinci kapanan Reha Muhtar, hemen evine <a href=yakın özel hastaneye getirildi.

"><p>Burada yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Muhtar, entübe edildi. Olayla <a href=ilgili henüz ailesinden ve hastane yönetiminden bir açıklama gelmedi.

"><p>Ancak Reha Muhtar'ın <a href=eski eşi ve ikiz çocuklarının annesi oyuncu Deniz Uğur'dan magazin dünyasını sarsan bir iddia geldi.

"><p>Geçtiğimiz aylarda ikili <a href=arasında velayet davası açılmış ve çiftin kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a verilmişti.

"><p>Reha Muhtar'ın geçirdiği kazayla ilgili tüm detayları anlatan Feyza Altun'un iddiaları şoke etti. Sosyal medyadan Deniz <a href=Uğur adına açıklama yapan Altun, Reha Muhtar'ın olay gecesi yanında oğlu Poyraz varken yüklü miktarda alkol aldığını ve kazanın da bu nedenle yaşandığını söyledi.

"><p>Poyraz'ın dünden beri <a href=kayıp olduğunu ve Reha Muhtar ile şarkıcı Nilüfer daha 4 aylıkken evlat edindiği Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonduğunu söyledi.

"><p>SOSYAL MEDYADAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ!</p><p>Sosyal medya hesabından video yayınlayan Deniz Uğur, geliyor Reha Muhtar yoğun bakıma alındı diye, oğlum Poyraz'a ulaşmaya çalışıyorum yok. Nilüfer ile kızı Poyraz'ı teslim etmeyeceğini söylüyorlar. İnanılmaz sinirliyim. Ben 2 yıldır avukatımla birlikte mahkemeye Reha Muhtar'ın sağlığının yerinde olmadığını çocuk emanet edebilecek durumda olmadığını söylüyorum ama hiçbir önlem alınmadı. Adam evde düşmüş beyin kanaması geçiriyor. Çocuğumu arıyorum sabahtan beri Nilüfer ve Ayşe Nazlı çocuğumu alıp götürmüş. Şu anda karakola gidiyorum haklarında şikayetçi olacağım" dedi.

"><p>Deniz Uğur'un avukatı açıklamasında şu iddialara yer verdi:</p><p> Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol <a href=oranı tespit edilecektir. Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş.

"><p>Bizler de sizler <a href=gibi olayı basından öğrendik. Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şubeye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik. Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi.

"><p>Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık. Bir çocuğun ; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, <a href=hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.

">

Eski eşi Deniz Uğur'la velayet ve nafaka davalarıyla gündeme gelen Reha Muhtar, geçtiğimiz günlerde evinde bir kaza geçirmişti.

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki yalısında merdivenlerden yuvarlanan ve hastaneye kaldırılan Muhtar'ın bilincinin kapalı olduğu öğrenilmişti.

Entübe edildiği bilinen Muhtar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Gazeteci Uğur Dündar, meslektaşı Reha Muhtar'ın beyin kanamasının durduğunu ve hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.

Dündar, Muhtar'ın yeniden sağlığına kavuşması için biraz süre gerektiğini de sözlerine ekledi.

Reha Muhtar kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Reha Muhtar'ın eşi, çocukları...Reha Muhtar kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Reha Muhtar'ın eşi, çocukları...

Dündar, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Sevgili arkadaşım, meslektaşım Reha Muhtar'dan güzel haberler aldım. Beyin kanaması durmuş ve hayati tehlikeyi atlatmış durumda... Biraz zaman alabilir ama sağlığına kavuşacak. Büyük geçmiş olsun...

DENİZ UĞUR VE NİLÜFER ARASINDA GERGİNLİK

Öte yandan Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılmasının ardından oğlu Poyraz'ın Nilüfer tarafından kaçırıldığını söyleyen Deniz Uğur, ortalığı birbirine kattı.

Konuya dair açıklama yapan Nilüfer ise söylentilerin yalan olduğunu ve Poyraz'ın annesinin yanına gitmek istemediğini belirtti.

Bunun akabinde Deniz Uğur, avukatı aracılığıyla dün Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusunda bulundu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çin'de 8100 Drone Kullanılan Gösteride Rekor Kırıldı
Çin'de 8100 Drone Kullanılan Gösteride Rekor Kırıldı

Çin'in Shenzhen kentinde tam 8100 drone kullanılarak dünyanın en büyük drone gösterisi gerçekleştirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu