USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rayo Vallecano'da Diego Costa krizi!

İspanyol futbolcu Diego Costa, ülkesindeki transfer gündemini karıştırdı. İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Rayo Vallecano'nun teknik direktörü Andoni Iraola'nın takımda görmek istemediği iddia edildi.

Rayo Vallecano'da Diego Costa krizi!
26-08-2022 00:24
Google News

İspanya ÖZETİ| La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'da teknik direktör Andoni Iraola'dan kulüp yönetimine flaş bir rest geldi.

İspanyol basınında yer alan habere göre; tecrübeli golcü Diego Costa ile her konuda anlaşan Rayo Vallecano Başkanı Raul Martin Presa, teknik direktör Andoni Iraola'dan gelen çıkışla şoka uğradı. 34 yaşındaki tecrübeli golcüyü takımda görmek istemeyen Iraola'nın, başkan Presa'ya "Diego Costa gelirse, istifa ederim" restini çektiği ifade edildi.

Son olarak Atletico Mineiro'da forma giyen Costa, Brezilya ekibinde çıktığı 19 maçta 5 gol 1 asistlik performans göstermişti.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Beynimiz Acıyı Hissedemiyorsa Başımız Nasıl Ağrıyor?
Beynimiz Acıyı Hissedemiyorsa Başımız Nasıl Ağrıyor?

Acıyı, nosiseptör adı verilen sinir lifleri sayesinde hissedebiliyoruz ancak beynimizde bu liflerden yok. Şimdi bunu okuyunca "iyi de bunlardan beynimizde yoksa, başımız nasıl ağrıyor" gibisinden bir düşünceye kapıldıysanız doğru yerdesiniz. Çünkü bu yazımızda bu soruya ceva

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu