USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Rashica, van Bronckhorst'un gözdesi oldu

Tüm Spor - Kosovalı yıldız, Van Bronckhorst’un Beşiktaş’a gelişiyle müthiş bir ivme yakaladı. Süper Lig'de 3 asistle takımın en iyisi olan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, 2.3 kilit pas ile de Rafa Silva'nın önüne geçmeyi başardı.

Rashica, van Bronckhorst'un gözdesi oldu
14-10-2024 10:58
Google News

Geçtiğimiz ÖZETİ| sezon tam anlamıyla kendisinden istenileni veremeyen Milot Rashica, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezona fırtına gibi başladı. Biri Avrupa'da olmak üzere 4 asist yapan Kosovalı yıldız, Süper Lig'deki 3 gol pasıyla takımın en iyisi oldu. 1.94 asist beklentisiyle de zirvede yer alan 28 yaşındaki futbolcu, kilit pasta da Rafa Silva'yı geride bıraktı. Tecrübeli isim, maç başına 2.3 kilit pas ile bu alanda da ilk sırayı kimseye bırakmadı.

MİLLİ TAKIM'DA DA BAŞARILI

Ayrıca 7 büyük şans yaratarak bu alanda da takımın en iyisi oldu. Giovanni van Bronckhorst ile sahadaki performansı olumlu yönde değişen, daha öz güvenli ve etkili oynayan Rashica, Kosova Milli Takımı'nda da önemli işlere imza atıyor. Yıldız futbolcu, son olarak Kosova'nın Litvanya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta bir asist yapmayı başardı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türkiye'nin otomobil üretiminde düşüş: OSD 2024 verilerini açıkladı!
Türkiye'nin otomobil üretiminde düşüş: OSD 2024 verilerini açıkladı!

Otomotiv Sanayicileri Derneği, 2024 yılı için Türkiye yerli otomobil üretimi ve ihracatı verilerini açıkladı! İşte detaylar...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu