USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Performans Testi Sonuçları - Webtekno

Qualcomm, yeni mobil işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3'ün performans testi sonuçlarını paylaştı. Şirket, Apple'ın iPhone 15 Pro Max'te kullandığı A17 Pro işlemciyi bile geride bıraktı.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Performans Testi Sonuçları - Webtekno
27-10-2023 11:23
Google News

Mobil ÖZETİ| işlemci dünyasının önemli temsilcilerinden Qualcomm, 2024 model amiral gemisi telefonlara hayat verecek yeni işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3'ü resmen duyurdu. Yapay zekâya, yüksek performansa ve verimliliğe odaklanan bu işlemci, çok yakında akıllı telefonlarla buluşacak. Ancak şimdi, sizleri de ciddi anlamda heyecanlandıracak bir gelişmeden bahsedeceğiz.

Qualcomm, henüz son kullanıcıya ulaşmayan yeni işlemcisi için performans testi sonuçlarını paylaştı. Hem GeekBench 6 hem de AnTuTu 10 testleri için paylaşılan sonuçlar, Snapdragon 8 Gen 3'ün piyasadaki en iyi işlemci olacağını gözler önüne seriyor. Öyle ki Apple'ın iPhone 15 Pro'da kullandığı A17 Pro işlemci bile Qualcomm'un gerisinde kaldı.

AnTuTu testlerinde ilk kez 2 milyon puanın üstüne çıkıldı!

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3'ün AnTuTu 10 testinde 2 milyon 139 bin 281 puan aldığını açıkladı. Bu önemli bir istatistik çünkü daha önce gerçekleştirilen hiçbir AnTuTu testinde, 2 milyon puan sınırı aşılamamıştı. Bu arada; Qualcomm'un bu test için hangi telefonu kullandığını açıklamadığını belirtelim. Referans modelde 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı bulunuyordu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Eğitmenini Yaralayıp Sirkten Kaçan Fil Tyke'nin Hikâyesi
Eğitmenini Yaralayıp Sirkten Kaçan Fil Tyke'nin Hikâyesi

Sirkler, karşıdan bakıldığında eğlence mekânları olarak gözükse de aslında arka planlarında büyük trajediler yatıyor. Tyke isimli bir fil de sirklerde insanları eğlendirmesi için eğitilen ve bu uğurda hayatını kaybeden hayvanlardan biri.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu