USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

PTTAVM'nin 'teşhirci kadın iç çamaşırı' reklamları vatandaşın tepkisini topladı!

PTTAVM'nin internet sitelerinde çıkan ikincil kaynaklı mankenli kadın iç çamaşırı reklamları kamuoyu tarafından tepki çekiyor. Vatandaşlar yetkililere reklamların teşhircilik yapılmadan sunulması çağrısında bulunuyor.

PTTAVM'nin 'teşhirci kadın iç çamaşırı' reklamları vatandaşın tepkisini topladı!
09-10-2024 16:28
Google News

  ÖZETİ|  HABER7

Günümüzde toplumun büyük bir kısmının internet ulaşımı varken, internet sitelerinde vatandaşların önüne alenen çıkan bazı reklamlar kamuoyunun tepkisine neden oluyor. Özellikle kamu kurumunun iştiraki konumunda olan firmaların ikincil kaynaklı teşhirci reklamlarI bu alanda tepkilerin odak noktasını oluşturuyor. 

PTTAVM'NİN MANKENLİ KADIN İÇ ÇAMAŞIRI REKLAMLARI TEPKİ ÇEKTİ

İnternet sitelerinde insanların karşısına çıkan tepki çeken reklamlara son olarak PTTAVM'nin ikincil kaynaklı teşhir barındıran reklamları sebep oldu. PTTAVM'nin kadın iç çamaşırları reklamlarının mankenli olarak adeta teşhircilik yaparcasına yayınlanması, muhafazakar hassasiyet gösteren vatandaşların tepkisini çekti.

7'DEN 70'E HERKESİN KARŞISINA ÇIKARILIYOR

7'den 70'e hemen hemen herkesin internet erişimi olduğu yerde küçük, büyük, çocuk ayırmaksızın herkesin karşısına sürekli olarak çıkan mankenli kadın iç çamaşırı reklamlarına tepki giderek büyüyor. Konuyla ilgili yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar, reklamların çocuklara kötü örnek teşkil ettiğini belirterek, en azından mankensiz olarak teşhir yapılmadan sunulması çağrısında bulunuyor. 

ULAŞTIRMA BAKANI'NA ÇAĞRI

PTTAVM'nin uygunsuz reklamlarını Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu da köşesine taşıdı. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'na bu tarz reklamların engellenmesi çağrısında bulunan Karahasanoğlu, bu reklamların 'Rezilliğin dik alası' olduğunu belirterek "Yaptığınız yollar, metrolar, köprüler, ancak bu teşhirlere fırsat vermemeniz ile halk nezdinde karşılığını bulur" dedi. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ampute Milli Takımı, kuraklığa dikkati çekmek için kuruyan göl üzerinde antrenman yaptı
Ampute Milli Takımı, kuraklığa dikkati çekmek için kuruyan göl üzerinde antrenman yaptı

Ampute Milli Futbol Takımı, Seyfe Gölü Kuş Cenneti'ndeki kuraklığa dikkat çekti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu