USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Protokol tartışması! Kılıçdaroğlu ‘yok’ dedi Özdağ ‘inanılır gibi değil’

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayınında 'Ümit Özdağ ile gizli protokol yapıldı mı?' sorusuna 'Yok böyle bir şey' dedi. Program devam ederken Özdağ belgeleri paylaşarak 'İnanılır gibi değil' diye cevap verdi.

Protokol tartışması! Kılıçdaroğlu ‘yok’ dedi Özdağ ‘inanılır gibi değil’
19-09-2024 17:07
Google News

  ÖZETİ| HABER7

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde muhalefetin oluşturduğu altılı masa dışında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile imzaladığı, kamuoyuna "gizli protokol" olarak yansıyan anlaşmaya dair önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, TV100 ekranlarında Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında Kübra Par’ın sorularını cevaplayarak, bu protokole ilişkin iddiaları kesin bir dille yalanladı.

"YOK ÖYLE BİR ŞEY" DİYEREK İDDİALARI YALANLADI

Programın başında, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın kendisine MİT Müsteşarlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın vadedildiği iddiası gündeme getirildi. Özdağ, seçimlerden önce Kılıçdaroğlu ile imzaladığı protokolde bu makamların kendisine vaat edildiğini söylemişti. Ancak Kılıçdaroğlu, bu iddialara net bir şekilde itiraz etti. "Yok böyle bir şey" diyerek Özdağ'ın iddiasını reddeden Kılıçdaroğlu, söz konusu protokolde bu tür ifadelerin yer almadığını öne sürdü.