USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Profesör, Türkiye'de Yaşayan Öğrenci Tarafından Dolandırıldı

Belçikalı bir profesör, Tinder'da tanıştığı bir kişiye tam 7 milyon 500 bin TL kaptırdı. Dolandırıldığını çok geç anlayan profesör, söz konusu kişinin yakalanması için Türkiye'ye başvurdu.

Profesör, Türkiye'de Yaşayan Öğrenci Tarafından Dolandırıldı
06-12-2022 10:13
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler çöpçatanlık uygulamaları arasında yer alan Tinder, zaman zaman dolandırıcılık olaylarının yaşanmasına neden olabiliyor. Hatta popüler dizi ve film platformu Netflix, yaşanan bu olaylardan esinlenerek Tinder Avcısı isimli bir belgesel bile yayınladı. Gelen son haberler ise insanların Tinder'da dolandırılmaya devam ettiklerini ortaya koyuyor.

Bu kez dolandırılan isim Carolina Berrocal isimli bir profesör. Belçikalı olan Berrocal, iddiasına göre iş insanı sandığı öğrenci sevgilisine tam 7 milyon 500 bin TL kaptırdı. Bunun üzerine şikayetçi olan kadın, dolandırıcı sevgilisi hakkında dava açılmasını sağladı. Üstelik mahkeme süreci de Türkiye'de sürdürülecek. Gelin hep birlikte bu garip olayın detaylarına bakalım.

Yalancı sevgili, profesyonel dolandırıcı çıktı!

Tinder dolandırıcılığı

Profesör Carolina Berrocal, Hollandalı olduğunu söyleyen bir adamla tanıştı. Kendisini Patrick Anderson olarak tanıtan adam, iddiasına göre bir mühendisti. İddiaya göre ikili sevgili olduktan bir süre sonra İstanbul'a gideceğini söyleyen dolandırıcı adam, buradan makine ve parça alacağını belirtti. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu