USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Prof. Dr. Naci Görür bölge verdi, yöneticilere çağrıda bulundu: Pazarcık'ta görmüştük

Kahramanmaraş ve Adana depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den dikkat çeken bir uyarı geldi. Savrun güzergahını işaret eden Görür, yöneticilere de dikkatli olunmalı çağrısında bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür bölge verdi, yöneticilere çağrıda bulundu: Pazarcık'ta görmüştük
23-05-2023 14:43
Google News

Yer ÖZETİ| bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından son günlerde Kahramanmaraş ve Adana’da meydana gelen depremlere ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"Benzer bir gelişimi Gaziantep/Pazarcık'ta da görmüştük" diyen Naci Görür, "Özellikle yöneticilerimiz Savrun güzergahında dikkatli olmalıdır" çağrısında bulundu.

"PAZARCIK'TA GÖRMÜŞTÜK"

Görür yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Çok sayıda takipcim, son günlerde Göksun, Hacikodal, Kazandere, Topallar, vb bulunduğu bölgedeki depremler hakkında ısrarla sorular soruyorlar. Bu bölgede daha 24 saat geçmeden 4’ler mertebesinde 3 deprem oldu. Depremler Savrun Fayı ile ilgili. Tahminime göre, Adana Havzasına doğru deprem bu bölgeden itibaren ilerleyecek. Benzer bir gelişimi Gaziantep/ Pazarcık’ta da görmüştük. Özellikle yöneticilerimiz Savrun güzergahında dikkatli olmalıdır. Sevgiyle"

Çok sayıda takipcim, son günlerde Göksun, Hacikodal, Kazandere, Topallar, vb bulunduğu bölgedeki depremler hakkında ısrarla sorular soruyorlar. Bu bölgede daha 24 saat geçmeden 4’ler mertebesinde 3 deprem oldu. Depremler Savrun Fayı ile ilgili. Tahminime göre, Adana Havzasına… pic.twitter.com/NXsvHK3QHS

— Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) May 23, 2023



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan

Çok eski çağlarda yaşadığını bildiğimiz, büyüklükleri ve hakkındaki efsanelerle hepimizin ilgisini çeken dinozorları da avlayan hayvanlar olduğunu biliyor muydunuz? İçlerinde, sandığınız gibi devasa boyutlarda olmadığını görünce şaşıracağınız hayvanların da bulundu

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu