USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Premier Lig devinden Arda Güler için dudak uçuklatan teklif

Tüm Spor - Liverpool'un, sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mohamed Salah'ın yerine Arda Güler'i transfer etmek istediği iddia edildi. Arda Güler için Liverpool'un ayırdığı bütçe dudak uçuklattı.

Premier Lig devinden Arda Güler için dudak uçuklatan teklif
27-10-2024 14:48
Google News

A ÖZETİ| Milli Takım ve Real Madrid'in yıldızı Arda Güler hakkında çıkan transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Carlo Ancelotti'nin ilk 11'de oynatmadığı için eleştirildiği Arda Güler'e, İngiliz devi Liverpool'un talip olduğu öne sürüldü.

SALAH'IN YERİNE ARDA GÜLER

El Nacional'de yer alan habere göre Liverpool, sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Mohamed Salah'ın yerine Arda Güler'i düşünüyor.

Haberde İngiliz devinin, Arda Güler için 70 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

REAL MADRİD'İN PLANI DEĞİŞEBİLİR

Real Madrid'in Arda Güler ile ilgili planına dair ise bir bilgi verilmedi. Ancak 70 milyon Euro'luk cazip teklifin Real Madrid'in Arda Güler planlamasını yeniden gözden geçirmesine sebep olabileceği aktarıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Genetik mi?
Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Genetik mi?

Gün içinde bazı konuları kafamıza taktığımız, evham yaptığımız illaki olmuştur. Bu, son derece normal. Ancak bu düşüncelerin sık tekrarlayan bir “takıntıya” dönüşmesi, Obsesif Kompulsif Bozukluk adı verilen rahatsızlıkla ilişkilendiriliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu