USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'ndaki favorisi ortaya çıktı

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 24 Kasım Perşembe günü Dünya Kupası ilk maçında karşılaşacakları Gana mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu. Ronaldo, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olduğu gibi her şey olabilir. O turnuvada yaşadıklarımızı, burada da gerçekleş

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'ndaki favorisi ortaya çıktı
21-11-2022 18:09
Google News

Portekiz ÖZETİ| Milli Takımı Kaptanı Cristiano Ronaldo, 2022 Katar Dünya Kupası'nda Gana ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Kendisine Dünya Kupası'ndaki favoriler sorusu yöneltilen tecrübeli yıldız, "Favoriler her zaman aynı 4-5 takımdır. Portekiz de bu takımlar arasına dahil edilebilir. Futbol dinamik bir oyun, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olduğu gibi her şey olabilir. O turnuvada yaşadıklarımızı, burada da gerçekleştirebiliriz. Portekiz'in, üst turlara çıkmak için şansı çok yüksek" ifadelerini kullandı.

RONALDO: "TAKIM HAZIR"

24 Kasım'da Gana ile oynayacakları Dünya Kupası'nın ilk maçına ilişkin görüşlerini aktaran 37 yaşındaki futbolcu, "İlk maçlar, grup aşamasının kilit maçlarıdır. Eğer galibiyetle başlarsak, bu ekstra bir güven olur. O zaman maç maç düşünebiliriz. Eğer ilk maçı kazanırsak, gruptan çıkmaya yaklaşmış oluruz" diye konuştu.

Ronaldo, son olarak takımının durumuna ilişkin gelen soruya, "Takım hazır, turnuva sezonun farklı bir döneminde ama bu bizim için mazeret olmayacak. Her şey hazır. Neler olacağını göreceğiz" dedi.

Portekiz, Dünya Kupası'nda ilk maçta H Grubu'nda 24 Kasım Perşembe günü Gana ile karşı karşıya gelecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone’ların yeni hali! – iOS 18.1 yükledik!
iPhone’ların yeni hali! – iOS 18.1 yükledik!

Apple, merakla beklenen iOS 18.1 güncellemesini bugün kullanıma sundu. Peki hangi yenilikler bizleri bekliyor? İşte iPhone’ların yeni hali...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu