USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Polonyalı black metal grubu Mgła, 17 Aralık’ta Türkiye'de

Uzun yıllardır Türkiye’ye beklenen Polonyalı black metal grubu Mgła, 17 Aralık’ta Türkiye'de konser verecek.

Polonyalı black metal grubu Mgła, 17 Aralık’ta Türkiye'de
03-11-2022 02:00
Google News

Black ÖZETİ| metalin yükselen kalesi Polonya’nın son yıllarda çıkardığı en önemli gruplardan olan Mgla, Türkiye'deki ilk konserini vermek için 17 Aralık 2022’de Vera Müzik ve Hammer Müzik organizasyonuyla Dorock XL Venue Taksim Fitaş Sahnesi’nde olacak.

Grup elemanlarının suretlerini gizlediği sıra dışı imajıyla bilinen Mgla, black metali hem köklere sadık hem de yeniliğe açık bir bağlamda sunarak geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. Kariyerine 2000 yılında başlayan grup özellikle 2015 yılında çıkardığı “Exercises in Futility” albümüyle black metal dünyasının adını en hızlı duyuran gruplarından biri hâline geldi. Pek çok yerde turlayan ve kitlesini genişleten MGLA, 2019’da çıkardığı “Age of Excuse” ile daha da üstüne koyarak büyümesini sürdürdü.

Yürek parçalayan vokalleri, melodik rifleri ve black metal dünyasında görmeye alışık olmadığımız davul anlayışıyla Mgla, 17 Aralık 2022’de Dorock XL Venue’de sevenlerine kapkaranlık unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu